SPORNI VIDEO

Kolege ili nešto više? Meryl Streep i Martin Short ponovno pokrenuli glasine o vezi

24.08.2024 u 10:58

  • +2

Meryl Streep i Martin Short

Izvor: Profimedia / Autor: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Glumački kolege Meryl Streep i Martin Short ponovno su postali glavnom temom na društvenim mrežama

Zvijezde serije 'Only Murders in the Building' ovog četvrtka pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što su uočeni kako se drže za ruke.

U tom trenutku zabilježenom kamerama, Streep i Short zaputili su se na after party nakon svečane premijere četvrte sezone serije održane u Los Angelesu.

'Steve Martin u ovom videu je definicija trećeg kotača ', komentirao je jedan korisnik X-a na račun objavljenog videa glumaca.

Navodnu vezu slavne oskarovke i glumca Martina Shorta prije nekoliko mjeseci negirao je njegov glasnogovornik za medije izjavivši: 'Oni su samo jako dobri prijatelji, ništa više'.

Zlatni globusi pokrenuli glasine o vezi

O potencijalnoj ljubavnoj vezi 75- godišnje Street i 74- godišnjeg Shorta počelo se naveliko spekulirati nakon dodjele Zlatnih globusa u sječnju, gdje viđeni kako sjede jedan pored drugog. (Short je nominiran za najbolju glumačku izvedbu u televizijskoj seriji – mjuziklu ili komediji za svoju ulogu u seriji 'Only Murders in the Building', dok je Streep nominirana u kategoriji sporedne glumice za istu seriju.)

S Donom Gummerom, Meryl Streep bila je u braku 45 godina prije nego što je u listopadu 2023. odjeknula vijest da su tiho raskinuli brak.

  • +4
Meryl Streep i Don Gummer Izvor: Profimedia / Autor: Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia

'Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od 6 godina, i iako će uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su odvojene živote', za Us Weekly izjavio je glasnogovornik oskarovke.

Short je u međuvremenu bio u braku s Nancy Dolman od 1980. do 2010. godine kada je izgubila bitku s tumorom.

U ožujku je Short priznao da je bio nervozan na pomisao rada s Meryl Streep, koja se njemu, Steveu Martinu i Seleni Gomez pridružila u trećoj sezoni serije 'Only Murders in the Building' kao Loretta Durkin, ljubavni interes Olivera Putnama, lika kojeg utjelovljuje Short.

'Bilo je to jedno od najvećih uzbuđenja u mom životu", izjavio je glumac o radu sa Streep na događaju 'For Your Consideration'.