kraj francuske priče

Kolinda i Jakov Kitarović objavili fotografiju iz Grada ljubavi, a svu pažnju ukrala je njezina majica

13.08.2024 u 10:51

Bionic
Reading

Kolinda Grabar-Kitarović i njezin suprug Jakov pratili su hrvatske sportaše tijekom pohoda na olimpijske medalje te s njima slavili brojne uspjehe. Par je sportaše bodrio s tribina, ali i tijekom privatnih druženja. Završetkom Olimpijskih igara, stiglo je i vrijeme za oproštaj od Pariza povodom čega su supružnici 'okinuli fotku'

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je velika podrška našim sportašima koji su ispisivali povijest hrvatskog sporta na Olimpijskim igrama u Parizu. Kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora, pratila je gotovo sve važne mečeve i utakmice, ali po završetku Olimpijskih igara odlučila je predahnuti i posvetiti neko vrijeme svom suprugu.

Iako rijetko objavljuje zajedničke fotografije, Grad ljubavi ipak je bio savršena kulisa za portret bivše predsjednice i njezinog supruga Jakova Kitarovića.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Bračni je par tako pozirao ispred Slavoluka pobjede, a korisnici društvenih mreža složni su u mišljenju kako ih je lijepo vidjeti zajedno.

'Prekrasan par. Lijepo vas je vidjeti zajedno. Puno sreće i ljubavi u daljnjem zajedničkom životu', stoji u jednom od komentara.

Zanimljiva majica Kolinde Grabar-Kitarović

Osim komentara koji su paru poželjeli sreću, neki nisu mogli ne prokomentirati majicu s natpisom 'MEOW' koju je odabrala Grabar-Kitarović.

  • +7
Sandra Elkasević i Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora, bivša je predsjednica istaknuta pokroviteljica sporta, a pripala joj je i čast nekoliko puta sudjelovati na dodjeli medalja. Uz supruga se družila s visokopozicioniranim državnim dužnosnicima, a na Instagramu se pohvalila i prijateljskom slikom s francuskim predsjednikom Macronom.