najglasnija navijačica

Kolinda pozirala uz kralja Felipea: Opet zbog zdravstvenih razloga ne izlazi iz tenisica

08.08.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Poznato je da je bivša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović velika zaljubljenica u sport i vatrena navijačica svih naših natjecatelja. Njezina prisutnost na tribinama na Olimpijskim igrama u Parizu ne prolazi nezapaženo, a isto tako ni njezine objave na društvenim mrežama

Kolinda Grabar-Kitarović ovog puta je među ostalim, pozirala uz supruga Jakova Kitarovića i španjolskog kralja Felipea VI.

Ništa bez crveno bijelog

'Navijači iz Hrvatske i Španjolske, predvođeni Njegovim Veličanstvom kraljem Felipeom VI., slave olimpijski duh', opisala je bivša predsjednica fotografiju. I za tu prigodu je posegnula za crveno-bijelom kombinacijom s polo majicom i crvenom midi suknjom visokog struka koju je ranije isfrurala u Parizu. Kolindin struk i nikad vitkija figura ponovo su došli do izražaja.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Bijele tenisice kao spas

Već neko vrijeme je visoke potpetice zamijenila udobnom, bijelom sportskom obućom. Podsjetimo, u posljednje vrijeme je Kolinda imala zdravstvene probleme pa je primorana nositi udobne i ravne cipele.

Bivša predsjednica prije nešto manje od dva mjeseca pretrpjela je puknuće meniskusa u lijevom koljenu. Nogu, kako je to pokazala u Instagram pričama, maksimalno odmara.

BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda se vratila na tribine: Donnu Vekić srčano je bodrila na putu do finala

Pogledaj galeriju