nakon osvojenog srebra

Zgodan brat, elegantna majka i Kolinda: Evo tko je potrčao u zagrljaj Donne Vekić na dočeku

04.08.2024 u 08:15

Bionic
Reading

Nakon poraza Donne Vekić u finalu olimpijskog turnira u Roland Garrosu, gdje ju je pobijedila sedma igračica svijeta Kineskinja Zheng Qinwen sa 6:2, 6:3, srebrna tenisačica dočekana je u Hrvatskoj kući u Parizu

Donna Vekić možda nije uspjela doći do pobjede u finalu olimpijskog turnira, no njena srebrna medalja definitivno je zlatnog sjaja. To su joj jasno dali do znanja i u Hrvatskoj kući, gdje je održan poseban doček.

Tenisačicu su ondje zagrljajima pozdravili njeni najmiliji, članovi Hrvatskog olimpijskog odbora te bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je ponovno zablistala u laskavoj haljini.

Laskava haljina Kolinde i efektna suknja Donnine majke

Kolinda je naime nosila midi kroj haljine s bijelim kvadratićima, ali i sa suženjem na području trbuha koji je vizualno izdužilo njenu figuru, a sve je upotpunila bijelim tenisicama i efektnim crvenim blejzerom koji se kopča na dva gornja gumba oko vrata.

  • +44
Doček Donne Vekić u Hrvatskoj kući Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Elegantno je izgledala i Donnina majka Brankica, blistajući pored njenog oca Igora u smeđoj suknji s preklopom i crnoj bluzi, a nikome nije promaknuo niti njen zgodan brat Bruno, kojeg tenisačica često ističe u intervjuima kao svoju veliku podršku.

Zgodan brat Bruno nikome nije promaknuo

Njega je 'pokazala' još prije par godina povodom rođendana te 2022. godine istaknula da je studirao za komercijalnog pilota.

  • +12
Donna Vekić s roditeljima Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Ponosna sam na njegov trud i uspjehe, radi se o vrlo zahtjevnom i kompleksnom školovanju', izjavila je svojevremeno ponosna sestra za Večernji list.

Donna Vekić tako je povijestan nastup na Olimpijskim igrama zaključila na najbolji mogući način - s medaljom u ruci i nasmiješenim licima onih koji su joj u životu bili najveća podrška.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević