kakva je to ljubav

Evo što je Donna Vekić objavila uoči finala: Pogledajte tko je zbog nje stigao u Pariz

03.08.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Naša tenisačica igra povijesni, prvi pojedinačni finale za hrvatski tenis na Olimpijskim igrama protiv kineske igračice Qinwen Zheng. Uoči velikog meča javila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama i pokazala da joj je u posjet stigao njezin psić, Mali

Srce Donne Vekić, finalistice Olimpijskih igara u Parizu, prije tri godine osvojio psić Mali, mala smeđa pudlica koja je odmah postao prava mala zvijezda njezinog Instagram profilu.

Našla vremena i za relaksaciju

Slavna Osječanka se uoči velikog finala se opuštala šetajući sa svojim kućnim ljubimcem po pariškim ulicama. 'Pogledajte tko je stigao u Pariz', napisala je Donna opisujući preslatke prizore. Mali ponosnu vlasnicu prati na mnogim putovanjima kao i na teniskim terenima.

Tenisačica je novog člana obitelji predstavila prije 2012. godine, dok je Mali bio štene. Prije njega je imala psa Hicka, pasmine Parson Russell terijer, s kojim je provela 18 godina, a od kojeg oprostila u lipnju ove godine.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Ne razmišljam previše o tome što ću objaviti, sve je dosta spontano i ovisi o mom raspoloženju. Nekada prođe i tjedan dana da ništa ne objavim jer se možda ne osjećam baš najbolje ili sam toliko zauzeta treninzima da i ne stignem. Ali sam jako sretna kada objavim neku vježbu ili treniram i dobijem odgovor da sam baš ja motivirala nekoga da bude aktivan i počne vježbati', izjavila je ranije za tportal na temu objava.

BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda se vratila na tribine: Donnu Vekić srčano je bodrila na putu do finala

Pogledaj galeriju