dosad je nismo vidjeli ovakvu

Kolinda s tribina podržala Aurela Benovića: Svi su uočili njezin novi look

05.08.2024 u 07:35

Bionic
Reading

Bivša predsjednica boravi boravi u Parizu od ceremonije otvaranja Olimpijskih igara. Kolinda Grabar- Kitarović ondje srčano prati i navija za naše sportaše, stoga sa suprugom Jakovom nije propustila niti doći bodriti gimnastičara Aurela Benovića

Svi se slažu kako bivša predsjednica RH, Kolinda Grabar-Kitarović izgleda fantastično, a svojim modnim odabirima privlači pažnju gdje god se pojavi.

Pažnju privukle njezine naočale

Sa svojim suprugom Jakovom Kitarovićem u nedjelju je na tribinama pratila nastup gimnastičara Aurela Benovića, a za tu priliku pokazala se s novim modnim dodatkom - dioptrijskim naočalama. Kako nemaju okvire, na njoj su gotovo neprimjetne.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Sva u plavom

Bila je ležerno odjevena u tamnoplave hlače, tirkizno plavu košulju te plavu maramu s detaljima preko košulje.

Kolinda je, podsjetimo, prije manje od tri godine imenovana je predsjednicom Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto imenovao Međunarodni olimpijski odbor.

Kolinda Grabar- Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Vjerno prati hrvatske olimpijce

U Parizu se potrudila podržati gotovo sve sportaše. Pratila je među ostalim polufinalni te finalni meč tenisačice Donne Vekić, dodijelila je medalju Barbari Matić nakon osvojenog zlata u judu, te je pratila i hrvatske vaterpoliste.

BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda se vratila na tribine: Donnu Vekić srčano je bodrila na putu do finala

Pogledaj galeriju