PRIZOR S TRIBINA

Kolinda i Jakov pozirali nasmiješeni u Parizu, a u kadar 'ulovili' Evu Mendes i Ryana Goslinga

05.08.2024 u 16:20

Bionic
Reading

Na pariškim tribinama hrvatskog gimnastičara Aurela Benovića bodrili su Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović, a nekoliko redova iza njih sjedili su holivudski glumci Eva Mendes i Ryan Gosling

Aurel Benović nije uspio osvojiti medalju u vježbi na preskoku na Olimpijskim igrama u Parizu, a 24-godišnji Osječanin je za svoja dva skoka u finalu dobio ocjenu 14.900 te je zauzeo peto mjesto te ga je od medalje dijelilo tek 0.049 bodova. Mnogi smatraju da je oštećen te da je dobio puno manje od onoga što je zaslužio.

Kolinda bodri sportaše u Parizu

Na društvenim mrežama oglasila se i Kolinda Grabar-Kitarović, a uz nekoliko riječi ohrabrenja objavila je i nove fotografije sa suprugom i legendarnom gimnastičarkom Nadiom Comaneci, ali se i pohvalila da je u kadar 'ulovila' samozatajni holivudski par.

'Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju našem @aurelbenovic, no bit će to ipak nekom budućom prigodom. Malo je falilo. Bodrila ga je s nama i draga prijateljica @comaneci10 , a u gimnastici su uživali i @evamendes i #RyanGosling. Hvala g. Enisu Hodžiću Ledereru na fotkama!', napisala je Grabar-Kitarović u novoj objavi.

Ryan Gosling i Eva Mendes na Olimpijskim igrama Izvor: Profimedia / Autor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Eva Mendes i Ryan Gosling zajedno u javnosti nakon dugo vremena

Nekoliko redova iza bivše predsjednice sjedio je i omiljeni holivudski par koji se rijetko pojavljuje u javnosti – Eva Mendes i Ryan Gosling koji su u Pariz na Olimpijske igre stigli u društvu kćerkica.

Eva Mendes i Ryan Gosling iznenadili su javnost svojim rijetkim zajedničkim pojavljivanjem na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je prvi put nakon nekoliko godina da je slavni par viđen zajedno na nekom javnom događaju. Dodatno iznenađenje bilo je prisutstvo njihovih kćeri, devetogodišnje Esmeralde i osmogodišnje Amade, koje su se pridružile roditeljima na ovom posebnom događaju. Obitelj je primijećena u nedjelju na tribinama stadiona Bercy, gdje su pratili gimnastiku.