javljanje iz francuske

Kolinda otkrila da se na pariškim tribinama družila s Macronom i princom Albertom

12.08.2024 u 09:09

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović u Pariz je doputovala tjedan dana prije početka Olimpijskih igara. Kad su počele Igre premjestila se na borilišta. Bivša predsjednica bila je podrška i navijala je naše sportaše, a nekima je uručila i medalje

Kolinda Grabar-Kitarović ostala je na zatvaranju Olimpijskih igara, a na društvenim mrežama podijelila je objavu s novim informacijama.

Družila se i s nekim slavnima

Bivša predsjednica pratila je Saru Kolak koja je naposljetku završila četvrta, a dok je pratila atletiku otkrila je u kakvom je društvu bodrila sportaše. Naime, bili su tu francuski predsjednik Emmanuel Macron te njegova supruga Brigitte, poljski predsjednik Andrzej Duda, princ Monaka te norveški princ Haakon s obitelji.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Onda smo odjurili na finale u košarci između Francuske i SAD-a. Brza i dinamična košarka i fantastična atmosfera', napisala je. 'I svaka čast francuskim navijačima koji su srčano navijali do posljednjeg trenutka, unatoč tome što je SAD stalno bio u prednosti. Upravo tada njihova je potpora igračima na terenu bila najvažnija. A kad je francuska momčad stala na srebrno postolje, cijelim gledalištem zaorila se Marseljeza', istaknula je.

'Čestitke i susjedima na bronci! Bilo je lijepo vidjeti Srbiju na tom impresivnom postolju' poručila je bivša predsjednica i te otkrila da je poslijepodne pratila vaterpolo kad je hrvatska reprezentacija igrala za zlatnu medalju. Nakon što su 'barakude' u Parizu osvojile srebro, Kolinda im je uputila riječi podrške preko Instagrama. 'I u pobjedi i u porazu, uvijek naši! Imamo srebro i idemo dalje', poručila je.

u parizu

Kolinda s Jakovom, a Zlatko Mateša ovog puta bez Blanke: Pogledajte tko sve prati finale vaterpola

Pogledaj galeriju

Za HRT je otkrila što kaže sportašima kad im dodjeljuje medalje.

'Obično im kažem: 'Ne možeš vjerovati koliko mi je drago da ti dajem ovu medalju'. Oni to čuju, svjesni su toga, ali onda tu sekundu kad dobiju medalju polete, pljesak publike i ostalo. Meni je to ogromna čast i veliko zadovoljstvo. Pogotovo zato što to ne radim samo rutinski, nego doista ja sam u srcu bila i ostala navijač i meni će navijanje uvijek ostati ogromna strast', ispričala je.