OPASAN VIRUS

Korona nije zaobišla ni kraljevsku obitelj: Nakon princa Charlesa i princ William priznao da je bio zaražen; javnosti otkrio sve detalje

02.11.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Javnost je do sada bila upoznata s bolešću princa Charlesa koji je u travnju otkrio da je pozitivan na Covid-19, ali mlađi prijestolonasljednik princ William te je informacije tajio od naroda. Sada otkriva sve zdravstvene detalje

Princ William tijekom svog posljednjeg angažmana otkrio je britanskoj i svjetskoj javnosti da je bio zaražen koronavirusom, ali da ga je prebolio te da se sada osjeća dobro.

Virus je u kraljevsku obitelj ušao u travnju, kada smo doznali da je obolio princ Charles. Izgleda da je upravo od oca infekciju dobio i 38-godišnji William.

Vojvoda od Cambridgea rekao je da nije htio zamarati javnost svojim zdravstvenim problemima, pogotovo ne u trenutku kada se cijeli svijet nosio s jednakim okolnostima.

Izjavio je da je otežano disao, ali da ga to nije omelo u svakodnevnim obvezama koje je obavljao uz pomoć novih tehnologija iz svoje kuće.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Naravno zabrinuo sam ukućane kada su doznali da sam pozitivan na Covid-19. Međutim, nisam htio zamarati javnost jer je u tom trenutku bilo puno važnijih stvari koje su ih brinule', objasnio je princ William.