u Balmoralu

Kralj Charles III organizirao bitan obiteljski sastanak; Harry i Meghan nepozvani

11.08.2024 u 16:21

Bionic
Reading

Kralj Charles III. okupio je obitelj u jednoj od kraljevskih rezidencija izvan Londona, a tijekom odmora u idiličnom krajoliku vodit će se bitni razgovori o budućnosti

Sredina kolovoza rezervirana je za obiteljsko druženje britanske kraljevske obitelji. Najpoznatija britanska obitelj okuplja se u Balmoralu, a strani mediji prenose da će se tijekom ovogodišnjeg ljetnog okupljanja odviti i neki bitni razgovori o budućnosti monarhije.

Ovaj će boravak u Balmoralu tako biti više od opuštenog ljetnog druženja jer će kralj Charles iskoristiti vrijeme s rođacima za strateško planiranje događanja u obitelji.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

42-godišnji princ William i njegova obitelj također bi trebali sudjelovati na obiteljskom druženju, a William će kao prijestolonasljednik biti velik dio rasprave koja se tiče nasljeđivanja i uloga u obitelji.

Navodno će se u Balmoralu, osim Williama s obitelji, okupiti i princeza Anne sa suprugom, princ Andrew, Sarah Ferguson te princeze Beatrice i Eugenie.

Osim njih, na druženje će najvjerojatnije stići i djeca kraljice Camille, Tom Parker-Bowles i Laura Lopes.

Kao što se i očekivalo, princ Harry nije dobio pozivnicu za obiteljsko druženje, iako je u svojim memoarima 'Spare' Balmoral opisao kao raj.

svi zajedno

Trenutak koji se čekao: Kraljevska obitelj okupljena na balkonu palače

Pogledaj galeriju