poseban datum

Princ Harry otkrio 'posebnu vezu' Meghan Markle i kralja Charlesa

06.08.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Meghan Markle dijeli datum rođendana s posebnom osobom iz britanske kraljevske povijesti, što je nekoć veselilo kralja i tjeralo ga da se hvali pred snahom

Meghan Markle prije par dana je proslavila svoj 43. rođendan, a slavlje je izgledalo posve drugačije od onog kakvo je uživala 2018. godine. Slavlja se prisjetio princ Harry u svojoj knjizi 'Spare' opisujući posebnu vezu svoje buduće supruge i svog oca kralja Charlesa III.

I dok je u knjizi ocrnio obitelj zamjerivši se tako ocu i bratu Williamu, memoari ipak otkrivaju i neke lijepe obiteljske trenutke koje su Harry i Meghan dijelili s ostatkom obitelji na britanskom dvoru.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Princ Harry idilu je opisao u memoarima 'Spare'

'Krajem ljeta 2018. otišli smo u Škotsku, u dvorac Mey, kako bismo proveli nekoliko dana s tatom. Veza između Meg i tate, uvijek jaka, postala je još jača tijekom tog vikenda. Jedne noći, uz koktele prije večere, dok je Fred Astaire svirao u pozadini, pokazalo se da je Meg imala rođendan s tatinom omiljenom osobom: Gan-Gan. 4. kolovoza', napisao je princ Harry u memoarima opisujući skladnu obiteljsku atmosferu.

Tako je princ Harry otkrio da Meghan dijeli dan rođenja s njegovom bakom, kraljicom Elizabetom I, koja zauvijek ima posebno mjesto u srcu sadašnjeg kralja.

'Na sjećanje na Gan-Gan i vezu između nje i moje nevjeste, odjednom je postao poletan, pričao je priče koje nikad nisam čuo, u biti glumio, hvalio se za Meg', stoji u knjizi te svjedoči o neobičnoj bliskosti Meghan i Charlesa u koju je iz današnje perspektive teško vjerovati.

Iako je obitelj tada Meghanin rođendan slavila zajedno, Meghan već nekoliko godina uspješno izbjegava susret s ostatkom obitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva te pokušava držati Harryja što je dalje moguće od oca i brata.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia