eve jobs

Kći Stevea Jobsa u vezi sa zlatnim olimpijcem: Otkriveni su detalji tajne ljubavi

06.08.2024 u 14:15

Bionic
Reading

26-godišnja Eve Jobs na Olimpijskim igrama u Parizu otkrila je svoju ljubav! Veza kćeri Stevea Jobsa i mladog jahača Harryja Charlesa javno je potvrđena nakon što je Charles potrčao u njezin zagrljaj nakon pobjedničkog nastupa

Unatoč odrastanju uz razne tehnologije i inovacije, najmlađa kći Stevea Jobsa odabrala je svoj put. Njezino djetinjstvo obilježeno je luksuzom, ali i visokom očekivanjima zbog očeve poslovne uspješnosti. Eve Jobs obrazovanje je stekla na prestižnim institucijama poput Stanforda, gdje je studirala znanost, tehnologiju i društvo, no odlučila se baviti jahanjem te graditi karijeru modela.

Eva Jobs se brzo etablirala kao novo lice u svijetu mode, zahvaljujući svojoj karizmi i naslijeđenoj medijskoj prisutnosti. Sa svojih 26 godina već je nosila revije Christiana Diora i Louisa Vuittona, a debitirala je na modnoj pisti za brend Coperni tijekom Tjedna mode u Parizu za proljeće/ljeto 2022.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ljubav s uspješnim sportašem

I dok gradi karijeru modela, Eve je sretna i u ljubavi.

Nedavno je otkriveno da je Eve u ljubavnoj vezi s olimpijcem Harryjem Charlesom, američkim sportašem koji je prije par dana osvojio olimpijsko zlato u ekipnom preponskom jahanju.

26-godišnjakinja je viđena u petak na tribinama u Parizu kada je Harry osvojio zlatnu medalju te potrčao u njezin zagrljaj ne skrivajući koliko mu znači podrška djevojke. Vezu je na Instagramu potvrdila i sama Eve napisavši: 'Više nego ponosna na tebe ljubavi'.

Na snimku emotivnog zagrljaja odgovorio je i sportaš zaključivši kako sada u životu ima čak dva zlata, misleći na ono olimpijsko i na svoju lijepu Eve.

Prije veze s jahačem, Eve je bila povezivana s meksičkim skakačem i studentom biznisa na Sveučilištu u Miamiju, Eugeniom Garzom Pérezom, a kružile su i glasine da je u vezi s pjevačem Harryjem Hudsonom, članom Chainsmokersa Drewom Taggartom i zvijezdom Outer Banksa Chaseom Stokesom.

Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia