UOČI IZLASKA

Kraljevska obitelj u strahu koji će novi detalji dospjeti u javnost: Tijekom života u palači Meghan Markle vodila je tajni dnevnik

14.05.2020 u 13:08

Bionic
Reading

Ovog ljeta svjetlo dana ugledat će vjerojatno najiščekivanija knjiga godine - 'Finding Freedom' - a u kojoj će biti ispričana 'njihova strana priče'. Naravno, riječ je o princu Harryju i Meghan Markle i njihovoj verziji situacije koja se događala u kraljevskoj obitelji, a uoči izlaska javnost je doznala još neke zanimljivosti

Knjiga 'Finding Freedom' otkrit će javnosti još nepoznate detalje iz zajedničkog života Meghan Markle i princa Harryja, no hoće li postignutim učinkom u konačnici biti zadovoljna američka glumica, znat će se tek kada knjiga stigne na police svjetskih knjižara.

Ono što se sve glasnije priča je da je Meghan, tijekom svog života u Londonu pisala svoj dnevnik, a mnogi strahuju kako bi dijelovi istog mogli u još jednoj knjizi otkriti sve što se događalo od trenutka kada je američka glumica postala članicom britanske kraljevske obitelji.

Dobro je poznato da je Meghan Markle elokventna i da dobro piše, a na fakultetu je na prvoj godini studirala engleski jezik i književnost. Izdavanjem vlastitih memoara, koje bi sama napisala, Meghan bi napokon imala apsolutno sve pod kontrolom.

Da dijelove iz svog života, naravno pomno birane i uljepšane, rado dijeli sa svojim obožavateljima pokazala je već pišući vlastiti blog na stranici The Tig, koji je zatvorila netom nakon kraljevskih zaruka, no anonimno je pisala još jedan blog pod nazivom 'The Working Actress'.

'Kosa mi je isprana, lice obojano, moje ime je prepoznato, popularnost mi raste, moj život se mijenja', napisala je na tom blogu.

  • +28
Nove fotografije Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, pisanje dnevnika i nije neka nepoznanica u kraljevskoj obitelji, budući da su to i neki drugi članovi radili - počevši od Wallis Simpson, supruge Edwarda VII, Williama i Kate, kao i princeze Diane koja je svoj dnevnik počela pisati kada se njezin brak s princom Charlesom počeo raspadati.

Knjiga 'Finding Freedom' barem će donekle pomoći Meghan Markle i njezinoj reputaciji, budući da je ona uvjerena kako će čitatelji napokon razumijeti sve njezine odluke i poteze koje je donosila otkako se udala za princa Harryja te da će vidjeti i njezinu 'ranjivu stranu'.

'Mislim da Meghan želi da je ljudi žale ili barem da je podržavaju u svemu kroz što je prošla, budući da je sve to bilo sve samo ne bajka', otkrio je njezin prijatelj.