wellness terapija

Kraljica Camilla u tajnosti otputovala u Indiju, a poznat je i razlog za to

24.10.2022 u 17:43

Bionic
Reading

Kraljica supruga iz Ujedinjenog Kraljevstva posljednjih godina redovita je posjetiteljica holističkog zdravstvenog centra u Indiji koji predvodi doktor Issac Mathai

Dok se njezin suprug, kralj Charles III, priprema za imenovanje novog britanskog premijera nakon ostavke Liz Truss, koju je 6. rujna imenovala njegova pokojna majka, kraljica Elizabeta II, Camilla se s nekolicinom prijatelja zaputila u Indiju.

  • +12
Kralj Charles III i kraljica supruga Camilla Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga kralja Charlesa trenutno boravi u holističkom zdravstvenom centru Soukya u blizini grada Bengalurua, a to nije njezin prvi posjet ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Meditacija, homeopatija, joga, terapija i drevni tradicionalni sustav medicine poznat kao ajurveda dostupni su u spomenutom centru koji vodi dr. Issac Mathai. Rezidencijalni medicinski institut predstavlja se kao prva svjetska integrativna zdravstvena destinacija fokusirana na ‘liječenje, prevenciju ili pomlađivanje’, kako je navedeno na web stranici.

Prije tri godine Camilla je s Charlesom posjetila centar Soukyu kako bi proslavila 71. rođendan. Prema napisima lokalnih medija, Camilla će u ovoj zdravstvenoj ustanovi provesti deset dana, dok se Charles od vikenda nalazi na kraljevskom imanju u Sandringhamu.

Očekuje se da će početkom ovog tjedna stići u London kako bi imenovao novog britanskog premijera Rishija Sunaka nakon ostavke Liz Truss.