LUDA PRIČA

Krimiserija inspirirana istinitim jezivim događajima neće vas ostaviti ravnodušnima

31.08.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Serije i filmovi inspirirani istinitim događajima lako plijene pažnju publike. Intrigiraju nas svojim likovima, stvarnim ljudima o kojima smo svojevremeno mogli čitati u novinama, a otkrivaju i pozadinu nevjerojatnih događaja. Već smo vam pisali o britanskoj miniseriji koja je oduševila publiku, a sad vam donosimo kanadski naslov koji vas neće ostaviti ravnodušnima

Kanadska krimiserija Čistunac (Pure) inspirirana je istinitim događajima, a oduševit će vas ludom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima. Trenutno je dostupna na streaming servisu Pickbox NOW, a zašto nam je privukla pažnju, otkrijte u nastavku.

Inspiriran istinitim događajima, 'Čistunac' se vrti oko mreže organiziranog kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju te pratimo novoizabranog menonitskog svećenika Nou Funka, kojega glumi izvrsni kanadski glumac Ryan Robbins.

Noah želi riješiti problem trgovine drogom u svojoj zajednici te izda prijatelja policiji. No umjesto da riješi problem, Noina djela odvedu ga u suprotnom smjeru. Naime vođa mafije Eli Voss postavi mu ultimatum – kako bi zaštitio svoju obitelj, mora se uključiti u ilegalne operacije. Njegova vjerovanja i principi bit će na kušnji pri svakom koraku.

U ostalim su ulogama A. J. Buckley, Peter Outerbridge, Alex Paxton-Beesley i Rosie Perez.

Kanadski 'Breaking Bad'

Kao savršena kombinacija drame, krimića, moralnih problema i kompleksnih likova, dramska serija 'Pure' neće vas ostaviti ravnodušnima. Neki je nazivaju kanadskim 'Breaking Badom', a svi se slažu s činjenicom da je ovo jedna od najboljih novih kanadskih serija.

Ne propustite krimiseriju 'Čistunac' samo na Pickboxu NOW!