publika je obožava

Ksenija Pajić s puno nježnosti priča o unuku: 'Prekrasan, pametan, sladak, sav je na baku'

04.09.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Jednu od najomiljenijih i najrespektabilnijih domaćih glumica gledatelji će uskoro moći pratiti u seriji 'U dobru i zlu' punoj intriga i drama na Novoj TV. Ksenija Pajić igrat će Divnu Sriću, majku glavnog lika (Filip Juričić). U siječnju 2022. godine našla se u možda najvažnijoj ulozi u životu. Naime, postala je baka dječaka Tome kojeg joj je podarila kći, pijanistica i pjevačica Vita Vukov

Ksenija Pajić kaže da se jako razveselila pozivu na audiciju za seriju 'U dobru i zlu'. Zadnji put je snimala prije četiri godine seriju 'Dar Mar'. Njezin novi lik je u mirovini, glumi bivšu profesorica privrženu obitelji i zaštitnički nastrojenoj prema svima.

Već dulje vrijeme nazivaju je 'kraljicom sapunica'. Ona je, kaže, to shvatila kroz šalu. Kaže da ju je nasmijalo kad je čula da je tako tituliraju. Smatra da je iza nje dosta uloga u hrvatskim sapunicama i zbog toga je došao taj nadimak, ali 'ne bi rekla da je više kraljica, jer ima ih još koje mogu nositi tu titulu'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prisjetila se uloge u kultnim 'Smogovcima'. Rekla je da se veselila svakoj sceni. Uloga Nine joj je bila veliko iskustvo. Najdražu ulogu ne može izdvojiti. Neke koje su joj se urezale u pamćenje su one koje je radila s Paolom Magellijem, kao i predstave koje je Krešo Dolenčić režirao. Od filmskih je tu definitivno 'Oficir s ružom', 'Za sreću je potrebno troje', 'Život sa stricem'.

NOSTALGIČNI PRIZORI

Prošlo je 15 godina od prve hrvatske sapunice 'Villa Maria': Pogledajte kako su izgledale zvijezde serije

Pogledaj galeriju

Najdraža životna uloga

Prije dvije godine Ksenija je postala baka.

'Moja kćer Vita je sad odrasla i uvijek sam mislila da ću se ja sad malo manje brinuti, da ću malo negdje otići, da ću odmoriti, ali onda je došao Toma! On nas je ubacio u 6. brzinu, ali naravno sretna sam zbog toga. Prekrasan, pametan, sladak, sav je na baku!', rekla je za Dnevnik.hr. Sad mališan kreće u vrtić pa se stalno brine kako će se snaći. Veći dio posla je ipak na njezinoj kćeri, a ona stvarno uživa s unukom.