ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

'Kuju' se planovi za budućnost: Brad Pitt i Ines de Ramon spremni su za novi korak u vezi

02.10.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Sudeći po svemu čemu posljednjih mjeseci svjedočimo, Brad Pitt i Ines de Ramon na najboljem su putu da uskoro ostvare i novi korak u vezi, na opće razočaranje njegovih obožavatelja diljem svijeta

Da su sretni, zadovoljni i zaljubljeni lako se može pročitati s lica Ines de Ramon i Brada Pitta. Nakon što su u veljači odlučili započeti i zajednički život, pa je Ines uselila u Pittovu vilu, lijepa brineta počela se s njim pojavljivati u javnosti.

O ozbiljnosti njihove veze govore i zajednička pojavljivanja na crvenim tepisima i drugim posebnim događanjima, na kojima se, zbog promocije najnovijeg filma kojeg je Pitt snimio sa svojim najboljim prijateljem, Ines i Brad druže i zabavljaju s Amal i Georgeom Clooneyjem.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'Sve je počelo kao zabavno i opušteno druženje, no nakon što su počeli zajednički život shvatili su da ih veže nešto posebno', otkrio je dobro upućeni izvor za magazin People, objašnjavajući da su Brad i Ines 'ozbiljni oko svoje veze te da već planiraju i zajedničku budućnost'.

Ines mu je podrška

Taj isti izvor rekao je i kako je holivudska zvijezda oduševljena i presretna što ima Ines uz sebe, osobito jer mu se pokazala kao nevjerojatna podrška u njegovoj karijeri i nije joj nikakav problem putovati s njim.

  • +3
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Todd Williamson for / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Zahvalan je jer Ines isto voli putovati te je u mogućnosti pridružiti mu se na raznim lokacijama dok on radi.'

Brad Pitt inače trenutno snima film o Formuli 1, a Ines je cijelo vrijeme s njim na setu. Svoj debi na crvenom tepihu imali su tijekom Filmskog festivala u Veneciji, gdje je održana premijera filma 'Wolfs'.

SVE SU RASPAMETILI

Kakav melem za oči: George Clooney i Brad Pitt pokazali kako se to radi

Pogledaj galeriju

Drugi izvor rekao je za In Touch kako par čak razmišlja o proširenju obitelji: 'Bradu ne smeta da tako kasno dobije bebu. Njegovo zdravlje je odlično i isto tako ima energije kao što je uvijek imao. On se doista osjeća desetljećima mlađim od stvarnih godina. Nadaju se kako će sretnu vijest moći uskoro podijeliti sa svima.'