vrijeme s obitelji

Kulinarska zvijezda David Skoko pokazala kako izgledaju njegovi najnježniji trenuci

07.07.2020 u 13:05

Bionic
Reading

Otkako se poznati chef David Skoko prvi put pojavio na televizijskim ekranima, taj strastveni ljubitelj motora, tetovaža i adrenalina postao je ljubimac publike. Godinama dominira ne samo u kuhinji, nego i u medijima. Uz sve što radi, najveća mu je podrška njegova obitelj

David Skoko u braku je više od 20 godina. Strpljenje, tolerancija, ljubav i dobar seks, za njega su, izjavio je ranije, recept za savršen brak. Slavni chef i njegova Ana roditelji su 13-godišnjeg Antona i devetogodišnju Franku.

S obitelji uživa u raznim aktivnostima, a nerijetko pokaže kako to izgleda.

'Volim vrime koje provodim sa svojom familijom. Oni ritki trenuci kad dica žele poslušati ća im imamo za reći, pokazati, naučiti ih. Iskoristimo da ih naučimo kako da žive u skladu s prirodom oko sebe, da dobro upoznaju naš mali svit prije nego požele vidjeti neki drugi. 'veliki'', opisao je najnoviju fotografiju poznati kuhar koju je objavio na Instagramu, a na kojoj je sa sinom i pokazuje mu kako se čisti riba.

Sin odmalena prati njega i djeda u ribolovu i, rekao je ranije David, uživa kad jede ribu koju je sam ulovio, a i kćer je prava gurmanka. Kazao je da bi svoju djecu, kad bi se odlučila baviti kulinarstvom, podučio svemu što zna, ali da im se neće petljati u odabir životnog puta.

'Jedemo jako puno ribe. Skoro svaki dan nam je na bazi nečega iz mora jer imamo tu mogućnost, krasi nas bogati arhipelag, podmorje je puno svega, od ugora do jastoga. U konobi ćemo iskoristiti sve od orade, ugora, ušate... svakog vraga, sve što se mrda u moru. Ipak, moja djeca obožavaju kad radim svaku vrstu tjestenina. Oni su zaljubljeni u bilo kakvo jelo od tjestenine', ispričao je za tportal.