dugo ih nismo vidjeli

Kylie Jenner i Timothee Chalamet uživaju u privatnosti: 'Ozbiljna, ali zabavna veza'

04.10.2024 u 15:17

Bionic
Reading

Bili su na pravom putu da postanu pravi it par i pojavljivali su se na raznim javnim događajima, a onda su se ipak odlučili povući. O vezi Kylie Jenner i Timotheeja Chalameta zna se vrlo malo, ali izvori otkrivaju da je veza vrlo ozbiljna, ali i zabavna

Otkako su Kylie Jenner i Timothee Chalamet u travnju 2023. prvi put potaknuli glasine o vezi, javnost je krenula s brojnim pitanjima. U prvih par mjeseci otkrivanja veze, par se često pojavljivao zajedno, no sada se trude zadržati svoj odnos u tajnosti.

Nakon što su prvi put viđeni u travnju, pojavili su se zajedno na Beyonceinoj 'Renaissance World Tour' te na US Openu u rujnu 2023, a onda je Jenner bila pratnja Chalameta na dodjeli Zlatnih globusa 2024. u siječnju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Na svečanoj dodjeli par je navodno izazvao brojne dramice jer Jenner nije dopuštala Chalametovim kolegicama da mu pristupe, a nakon tog pojavljivanja uslijedilo je zatišje.

Mislilo se da su Timothee i Kylie prekinuli

Dugo razdoblje bez zajedničkih pojavljivanja navelo je javnost da pomisli da je veza gotova, no glasine su demantirane.

'Njegova karijera je u usponu i on je želi zaštititi i pustiti da napreduje na temelju svog talenta, a ne zbog toga s kim je. On također želi zaštititi svoju vezu s Kylie. Još uvijek hodaju. Ali Timothee je odlučio zadržati se po strani s Kylie, uglavnom zato što želi da Dina 2 privuče svu pozornost i da film govori sam za sebe', rekao je izvor tada komentirajući zašto je Jenner izostala s premijere Chalametovog hita 'Dina'.

VIŠE SE NE KRIJU

Strastveni poljupci Kylie Jenner i Timotheea Chalameta na finalu US Opena

Pogledaj galeriju

U vezu je uključena i obitelj

Međutim, izvor za strane medije otkrio je da čak i nakon 18 mjeseci veze par skladno funkcionira.

Iako je zaposlen projektom filma o Bobu Dylanu, Chalamet je posvećen i vezi, ali i obitelji svoje djevojke Kylie: 'On se bavi njezinom djecom i cijeni to što će ona uvijek biti njezin prioritet. On je blizak s njezinom obitelji i ona je bliska s njegovom obitelji. To je vrlo ozbiljna, ali i zabavna veza.'

Iako su sestre Kardashian i Jenner navodno bile zabrinute jer glumac previše vremena posvećuje karijeri, izvor tvrdi da su Timothee i Kylie uspjeli pronaći dobru ravnotežu između rada i provođenja kvalitetnog vremena zajedno.

jako mu sliči

Pogledajte scene iz filma o Bobu Dylanu: Timothée Chalamet zajahao motor

Pogledaj galeriju