JEREMY DUFRENE

Udala se Lana Del Rey: Na vječnu ljubav zaklela se lovcu na aligatore

27.09.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Sve se odigralo u kratkom periodu. Niti mjesec dana od trenutka kada je javnost doznala da je pjevačica Lana Del Rey ponovno sretna i zaljubljena, i da je u vezi s lovcem na aligatore Jeremyjem Dufreneom, par se i - vjenčao!

Svoju vezu dobro su krili, a tek prije mjesec dana, kada su se pojavili zajedno na vjenčanju manekenke Karen Elson i Leeja Fostera, gdje su stigli držeći se za ruke, javnost je doznala da je pjevačica Lana Del Rey sretna i zaljubljena.

Ubrzo se otkrilo kako je riječ o 56-godišnjem lovcu na aligatore Jeremyju Dufreneu, koji radi kao kapetan i turistički vodič u Airboat Tours by Arthur. Riječ je o agenciji koja nudi turistima da se u čamcima voze po močvarama Louisiane i izbliza vide razne životinje, posebice aligatore.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dozvola za vjenčanje

A onda su se stvari počele brzo odvijati. Tek što se jučer doznalo da je par 23. rujna dobio dozvolu za vjenčanje, kojom su dobili pravo da se u idućih 30 dana i vjenčaju, samo nekoliko sati kasnije procurile su fotografije i snimke s tajnog vjenčanja Lane i Jeremeyja.

Par je zavjete izmijenio u zaljevu u Louisiani, onom istom gdje Dufrene zapravo odrađuje svoje popularne ture brodom po močvari.

Lana Del Rey Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako se može vidjeti na fotografijama, ali i snimkama koje je objavio i Daily Mail, Lana Del Rey za svoj je dan iz snova odabrala lepršavu vjenčanicu, dok je kosa joj bila svezana u rep i ukrašena mašnom.

Inače, ovo je za Lanu prvi brak, dok Dufrene iza sebe već ima propali brak i dvoje djece.