ZALJUBLJENA U KAPETANA

Zanimljiv potez Lane Del Rey: Od novog dečka tajila je svoj identitet

10.09.2024 u 08:30

Bionic
Reading

Lana Del Rey prvo je viđena s tajanstvenim muškarcem na Festivalu Leeds u Velikoj Britaniji, a njegov identitet, kao i potvrdu veze u obliku držanja za ruke, dobili smo proteklog vikenda u New Yorku, gdje su pjevačica i Jeremy Dufrene bili uzvanici na vjenčanju modela Karen Elson

Kako tvrdi osoba bliska 39-godišnjoj američkoj pjevačici Lani Del Rey, kada se u njezin život 'ušetao' Jeremy Dufrene, ona je donijela najbolju moguću odluku. Kako bi bila sigurna da nije u vezi s njom samo zato što je bogata i slavna, tajila je svoj identitet od njega.

Za nju je to bilo pravo osvježenje - da netko nije upoznat s njezinom slavom, stoga se potrudila da je on prvo upozna i da mu tek onda kaže tko je zapravo.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

S deset godina starijim Dufreneom snimljena je ranije ovog mjeseca u Londonu, gdje je boravila zbog planiranog koncerta na Leeds Festivalu. No prava potvrda veze 'pala' je proteklog vikenda, kada su držeći se za ruke stigli na vjenčanje modela Karen Elson u New Yorku.

Bliski susret s aligatorima

Inače, Dufrene je turistički vodič koji brodovima vozi turiste na bliski susret s aligatorima, a upravo je na jednom od takvih izleta bila 2019. i Lana Del Rey. Pjevačica je nastupala na festivalu BUKU Music + Art Project u Louisiani, a upravo u toj američkoj saveznoj državi Dufrene radi kao vodič na air boatu.

Lana mu ničime nije otkrila da je ona jedna od najpopularnijih pjevačica, čije stihove rado pjevuše milijuni diljem svijeta, a zaljubljenik u prirodu i aligatore time je pokazao da glazba baš i nije teren s kojim je upoznat.

Lana Del Rey Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Njih dvoje poznaju se godinama, no vezu su započeli tek prije nekoliko mjeseci. Lana je upoznala Jeremyja 2019. i od tada su u kontaktu', rekao je izvor za Daily Mail i dodao:

Nije imao pojma tko je ona

'U počecima nije imao pojma tko je ona i to je za nju bilo pravo olakšanje. Zbog toga mu isprva nije ni pokušala ništa otkriti ili objasniti. Htjela je otići na turu brodom jer je to nešto što morate napraviti kada ste u Louisiani, no ni u najluđim snovima nije mogla zamisliti da će se zaljubiti u kapetana broda.'

Inače, na Laninom Facebooku postoje fotografije nastale upravo te 2019. na izletu, a u to doba oboje su bili u vezi s drugim partnerima.

KAREN ELSON I LEE FOSTER

Za ovo je vjenčanje u New Yorku pozivnicu dobila najzvjezdanija ekipa

Pogledaj galeriju

'Kada se Lana vratila u svibnju ove godine kako bi nastupala na Hangout festivalu, oboje su bili solo pa su se ponovno povezali. Dufrene je vidio svoju priliku, odlučio ju je pozvati na izlazak i od tada su zajedno. Ona voli starije muškarce.'

Zabrinuti prijatelji

Najzanimljivije u cijeloj priči je to da su prijatelji isprva bili zabrinuti zbog njezine nove veze. Kako je otkrio izvor, bili su uvjereni da ne može sve biti idealno i da razvedeni otac troje djece zasigurno ima neku tajnu. No ubrzo su shvatili da se pjevačica uz njega dobro osjeća te da se on prema njoj odnosi s punim poštovanjem i pruža joj sve što joj je potrebno.

'Njezini prijatelji, ali i cijeli tim, odradili su malo istraživanje o Jeremyju zbog straha da je on možda iskorištava, no onda su shvatili da on itekako dobro zarađuje i da mu Lanin novac nije ni najmanje potreban. Sada vide da se on dobro ponaša prema njoj i da ga ne zanima slava. On joj pruža sve što je ona tražila u muškarcu i uz to je romantičan', zaključio je izvor.