opasno zanimanje

Iznenadit ćete sad kad vidite čime se bavi dečko poznate glazbenice

29.08.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Ljubavni život mnogima omiljene kantautorice, Lane Del Rey opet je u centru pozornosti. Uhvaćeni su festivalu u Leedsu u Velikoj Britaniji, ruku pod ruku s 56-godišnjim Jeremyjem Dufreneom. Nakon toga snimljeni su i u šopingu u Londonu, te su kasnije bili primijećeni na večeri u lokalnom pubu. Njezin novi dečko bavi se nečim što je daleko od glamura Hollywooda

Novi dečko Lane Del Rey, Jeremy je lovac na aligatore i otac dvoje djece, koji radi kao vodič na turama kojima se turisti voze čamcima po močvarama Louisiane prepunim aligatora, piše DailyMail.

Znaju se od ranije

Lana i njezin novi dragi upoznali su se kada je pjevačica krenula na jednu od njegovih tura u ožujku 2019. 'Jeremy je dozvolio da budem kapetan na brodiću Arthur’s Air Boat Tours-a', napisala je tada uz nekoliko zajedničkih fotogarfija na Facebooku.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Također je osvanula na njegovom instagramu, koji je zaključan, uz riječi: 'Nikada ne znaš na koga možeš naletjeti na jednom od mojih brodova.. bilo mi je zadovoljstvo Lana', napisao je Jeremy, a otkriva DailyMail. Putevi su im se nakon toga razdvojili, a Lana je bila u nekoliko veza - sa Seanom Larkinom, s kojim je raskinula 2020.

Potom je bila zaručena za pjevača Clayton Johnson, s kojim se navodno spojila preko aplikacije za 'dejtanje', a kasnije je povezivana sa Jackom Donaghueom i Evanom Winikerom za kojeg se šuškalo da je bila zaručena.

  • +3
Lana Del Rey Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER