lovac na aligatore

Lana Del Rey potvrdila vezu s Jeremyjem Dufreneom: Na vjenčanje stigli držeći se za ruke

09.09.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Nedavno se pojavila fotografija na kojoj Lana Del Rey pozira s, kako se tada pretpostavilo, novim dečkom. Sada je i prvi put s njim snimljena u javnosti

Lana Del Rey je prvo viđena sa tajanstvenim muškarcem na festivalu Leeds u Velikoj Britaniji (gdje je nastupala). Sada su viđeni kako skupa stižu na vjenčanje modela Karen Elson u New Yorku.

Osmjeh joj ne silazi s lica

Slavna pjevačica i lovac na aligatore fotografirani su kako se drže za ruke po izlasku s mjesta ceremonije. To je vjenčanje okupilo je brojne poznate osobe među kojima su se našle i pjevačice Taylor Swift i Rosalía. Ipak, najviše pažnje privukli su upravo Lana i Jeremy. Del Rey je izgledala nasmijano i nije se libila čvrsto držati svog novog dečka za ruku dok su ih paparazzi okružili. Ovaj susret Del Rey i njezinog dečka dolazi nakon što je sama pjevačica navodno odbacila te glasine.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Pop zvijezda je za tu prigodu odjenula dugu satensku plavu haljinu s halterima i bijele balerinke, a njezin dragi je nosio plavo odijelo s bijelom košuljom na kopčanje i smeđim svečanim mokasinama.

Povijest pjevačice i Dufrenea seže u 2019. kada je ona nastupala na BUKU Music + Art Project festivalu u Louisiani, iskoristila je priliku da sudjeluje u jednoj od njegovih vožnji air boatom. 'Jeremy, pusti me da budem kapetan u Arthur’s Air Boat Tours x', napisala je tada u objavi na Instagramu i Facebooku, prikazujući kako sjedi uz Jeremyja.

Lana Del Rey Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gotovo sve njezine veze bile s muškarcima koji imaju pomalo nekonvencionalne karijere. Posljednji put se šuškalo da pjevačica izlazi s glazbenikom Jackom Donoghueom 2022. te glazbenikom Claytonom Johnsonom 2020. godine.