lovac na aligatore

Dobili su dozvolu za brak: Lana Del Ray i Jeremy Dufrene imaju 30 dana da se vjenčaju

26.09.2024 u 22:15

Bionic
Reading

Lana Del Rey dobila dozvolu za brak s kojom se može udati za lovca na aligatore, Jeremyja Dufrenea. Par je dobio dozvolu za vjenčanje 23. rujna te imaju 30 dana da se vjenčaju

Lana Del Rey spremna je podići svoju vezu s dečkom Jeremyjem Dufreneom na višu razinu. Lana Del Rey i Jeremy Dufrene dobili su dozvolu za vjenčanje 23. rujna, potvrdio je za People sudski službenik župe Lafourche. Imaju 30 dana od dana kada su podnijeli zahtjev za sklapanje braka.

Poznaju se već nekoliko godina

Pjevačica hita 'Summertime Sadness' i kapetan broda iz Louisiane poznaju se nekoliko godina, a Lana Del Rey je objavila fotografije s Dufreneom na Facebooku još 2019. nakon jedne od njegovih turneja po divljini.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Jeremy će biti kapetan Arthur's Air Boat Toursa', napisala je u niz slika na Facebooku. U svibnju 2024. Lana je označila Dufrenea u objavi na Instagramu, nazivajući ga svojim 'tipom'. U kolovozu 2024. jedan korisnik TikToka podijelio je kratku snimku pjevačice kako držeći se za ruku s Dufreneom na festivalu u Leedsu na kojem je pjevačica bila glavni izvođač.

Romansu je javno obznanila u rujnu

Lana Del Rey Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lana je pak 7. rujna izašla u javnost s njihovom romansom kada su se ona i Dufrene pridružile gostima, uključujući Taylor Swift i Travisa Kelcea, na vjenčanju manekenke Karen Elson i vlasnika Electric Lady Studiosa, Leeja Fostera u New Yorku.

Dufrene je kapetan tvrtke Arthur's Airboat Tours u Louisiani. On vodi turiste kroz močvare, nudeći intimno iskustvo s lokalnim divljim životinjama, uključujući aligatore, čaplje i više od 300 vrsta ptica, napominje tvrtka. Prema njegovoj biografiji, Dufrene je prije radio u kemijskoj tvornici, ali je svoj pravi poziv pronašao kao kapetan močvarnog čamca.

KAREN ELSON I LEE FOSTER

Za ovo je vjenčanje u New Yorku pozivnicu dobila najzvjezdanija ekipa

Pogledaj galeriju