IAN MCKELLEN

Legendarni Gandalf hitno hospitaliziran nakon pada s pozornice: 'Pomozite mi! Moje ruke...'

18.06.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Tijekom izvedbe predstave 'Player Kings' u kazalištu Noël Coward na londonskom West Endu došlo je do nezgode tijekom koje je 85-godišnji Ian McKellen, mnogima i danas najpoznatiji kao Gandalf iz 'Gospodara prstenova', pao s pozornice

'Pomozite mi! Moje ruke...', vikano je 85-godišnji Ian McKellen i dozivao pomoć nakon što je, tijekom izvedbe predstave 'Players King', pao s pozornice kazališta Noël Coward na londonskom West Endu.

Malo je reći da su gledatelji ostali u šoku zbog svega što se dogodilo, a osobito trenutka u kojem su gledali legendarnog glumca kako pada s pozornice. Prema pisanju Daily Maila, glumac se navodno spotaknuo o rekvizite i pao, nakon čega je počeo vrištati u bolovima i tražiti pomoć.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Svi su bili prestravljeni kada se to dogodilo. Zbog njegovih godina prepali smo se da bi to moglo biti kobno za njega', ispričao je jedan od svjedoka.

Prvi su mu pomogli liječnici koji su se zatekli u publici, a potom je stigla i hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu. Publika je potom ispraćena iz kazališta uz obavijest da je predstava otkazana.

  • +2
Ian McKellen Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Na sreću, 85-godišnji glumac, kojeg danas i mnogi poistovjećuju s Gandalfom iz 'Gospodara prstenova', osjeća se dobro, a iz bolnice su poručili da se očekuje brz oporavak. Ipak, predstave su za sada otkazane kako bi se McKellen mogao oporaviti i odmoriti.

Predstava 'Player Kings' na repertoaru je do srpnja, nakon čega bi trebala obići kazališta po Velikoj Britaniji.

sve osim nogometa

Učitavanje...