SRETNI I NASMIJANI

Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni u Italiji; na put su krenuli zbog jednog vjenčanja

29.09.2024 u 16:51

Bionic
Reading

Jedan od najboljih golmana svih vremena, Talijan Gianluigi Buffon, ovog se vikenda u Villi Oliva u Lucci, vjenčao s novinarkom Ilarijom D'Amico. Među mnoštvom uzvanika, gdje su bila i neka od najvećih imena iz svijeta sporta, našao se i naš Zvonimir Boban koji je tamo stigao sa suprugom Leonardom

Vjenčanje legendarnog Gianluigija Buffona i Ilarije D'Amico, održano jučer u Villi Olivi u Lucci, bilo je idealna prilika za ponovno okupljanje brojnih legendarnih nogometaša.

Par je bračne zavjete, ispred 150 uzvanika, izmijenio i uz njihovo četvero djece - Louisa Thomasa i Davida Leeja, koje je Buffon dobio u vezi s Alenom Šeredovom, Pietra, Ilarijinog sina s Roccom Attisanijem, te Leopolda, njihovog zajedničkog, ujedno i najmlađeg sina.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Zvjezdano društvo

A ekipa na vjenčanju bila je uistinu zvjezdana. Bili su tu brojni nogometaši i suigrači iz talijanske nogometne reprezentacije, među kojima je bio i izbornik Luciano Spaletti, glumica Monica Bellucci, koja je Ilariji bila vjenčana kuma, a koja je stigla s partnerom Timom Burtonom, ali i nama dobro poznati par Boban.

Bilo je ovo još jedno zajedničko pojavljivanje Leonarde i Zvonimira Bobana koji su, nakon tri godine razdvojenog života, odlučili svojoj ljubavi dati novu šansu. Nakon što su u svibnju 2021. javnost obavijestili da kreću svatko svojim putem, no i dalje zajednički se brinući o petero djece, početkom ove godine krenuli su ispočetka.

  • +9
Vjenčanje Gianluiggija Buffona Izvor: Profimedia / Autor: Cuffaro / IPA / Profimedia

Par je proživio uspone i padove, no njihova ljubav je izdržala sve izazove. Dizajnerica i bivši nogometaš proveli su 28 godina u braku, trudeći se cijelo vrijeme štititi svoj privatni život od znatiželjne javnosti. Upoznali su se 1989. godine, a vezu su ozakonili brakom 1993. u Milanu. 

Zbog velike ljubavi, Leonarda je odlučila ostaviti manekensku karijeru i posvetiti se obitelji. Prvo dijete, Mariju, supružnici Boban su posvojili krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.