UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Letom u 'najmanjem avionu ikad' Maja Šuput nastavila svoju afričku avanturu

26.10.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Prije negoli je obveze oko live emisija 'Supertalenta' 'ne stisnu', Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom otputovala je u Afriku. Nakon safarija u Tanzaniji, s kako je rekla 'najmanjim avionom na svijetu', stigli su na novu destinaciju

'Nisam očekivala ovako mali avion. Ovo je najmanji avion ikadaaa.' Napisala je na svom Instagram Storyju Maja Šuput otkrivši tako da su ona, Nenad i Bloom nakon safarija u Tanzaniji, gdje su samo nekoliko koraka od njih šetali lavovi, žirafe i slonovi, otputovali na drugu destinaciju.

Ukrcavši se s još nekoliko putnika u maleni avion, Tatarinovi su krenuli prema Zanzibaru, gdje će, ne sumnjamo, Maja pokazati svoju bogatu kolekciju kupaćih kostima, ali i drugih razno raznih odjevnih kombinacija koje je ponijela sa sobom u Afriku.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Zanzibar će zasigurno iskoristiti za kupanje i uživanje na tamošnjim pješčanim plažama, ali i istraživanju okolice. Vrijeme u Tanzaniji, kao što smo mogli vidjeti, proveli su u luksuznom resortu, ali i u vožnji nacionalnim parkom Serengeti.

U luksuznom resortu, gdje su na terasi apartmana imali i bazen, iznenadili su ih i 'gosti', razne afričke životinje koje su hodale samo nekoliko metara od njihovog balkona.

odvažno izdanje

Maja Šuput u odvažnoj haljini užarila atmosferu u Sisku

Pogledaj galeriju

S druge strane nacionalni park Serengeti nedvojbeno je najpopularnija turistička atrakcija Tanzanije i jedno od najboljih odredišta za promatranje divljih životinja u Africi, a ono što su tamo doživjeli Maja, Nenad i Bloom pamtiti će cijeloga života.