sexy, ali i classy

Maja Šuput slavi 45. rođendan: Obilježila ga u izdanju bez grudnjaka

22.09.2024 u 09:15

Bionic
Reading

Rijetko tko ima takvu energiju kakvu ima Maja Šuput, posebno u četrdesetima. Glazbenica za koju se mnogi pitaju odakle crpi snagu proslavila je 45. rođendan i osvanula u posebnom izdanju

Popularna glazbenica Maja Šuput poznata je po profesionalnosti, vrckastom karakteru i sposobnosti da raspleše čak i one koje nikad niste vidjeli čak ni da 'cupkaju u mjestu'. Isto tako, Šuput je poznata i po svojim modnim kreacijama, a za 45. rođendan je odabrala vrlo upečatljiv i cool stajling.

Iako je 45-godišnjakinja češće u kratkim suknjicama i haljinicama, ovaj put je osvanula u predimenzioniranom odijelu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Maja Šuput nakratko odustala od mini haljine

Cool tamno odijelo s uskim bijelim prugicama možda i nije nešto što bismo očekivali od popularne Zagrepčanke, no ona ga je ipak 'isfurala' poput prave frajerice. Naime, osim što je 'frajerski' zasukala rukave, izostavila je i grudnjak te tako postigla seksi look u kojem je nemoguće proći nezamijećeno.

Uz tamno odijelo, Šuput je odabrala i upečatljive cipele.

Poznato je da je glazbenica, poput većine žena, 'slaba' na štikle, a za rođendansko je slavlje odabrala bijele sandale s potpisom brenda Alaia koje se ističu 'bombicama'.

Radišna je glazbenica na svoj rođendanski vikend odradila i gažu u Viškovu, a zatim požurila u Split, gdje ju je čekala obitelj.

Rođendanske čestitke već su počele pristizati, a među prvima bio je njezin najbolji prijatelj i dugogodišnji suradnik Marko Grubnić.

odvažno izdanje

Maja Šuput u odvažnoj haljini užarila atmosferu u Sisku

Pogledaj galeriju