hit nijansa

Cipele u ovoj boji drmaju modnom scenom, a kraljica Letizia nosi ih uz najljepšu traper haljinu

20.09.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia izgledala je tako elegantno u traper haljini s remenom dok je predsjedavala ceremonijom dodjele ekoloških nagrada u Madridu. A uz haljinu iz Mango kolekcije nosila je i modne dodatke u hit boji jeseni

Nasmijana i dobro raspoložena španjolska kraljica Letizia, koja je ranije ovog tjedna proslavila svoj 52. rođendan, dodijelila je nagrade Retina Eco, sada već četvrtu godinu, u Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía u glavnom gradu Španjolske.

Midi haljina ženstvene siluete

Kraljica je često hvaljena zbog svoje suvremene garderobe i izbora sjanih komada, često s potpisom redom španjolski dizajnera i brendova street style mode. Ovog puta, za prestižni događaj u kraljevskom kalendaru, odabrala je midi haljinu od tamnog trapera njujorške marke Carolina Herrera vrijednu 870 eura.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Haljina bez rukava s okruglim izrezom i bijelim gornjim šavovima bila je stegnuta u struku zahvaljujući širokom pojasu izrađenog od istog tamnog trapera. A remen je dodatno naglasio i suknju A-kroja koja je cjelokupnom stajlingu dala elegantan prizvuk i ženstvenu siluetu.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upečatljivi komadi

Kraljica je stajling zaokružila upečatljivim crvenim modnim dodacima, kožnom clutch torbicom čiji dizajn potpisuje Menbur, te salonkama sa špic vrhom i niže pete koje su djelo omiljenog joj brenda Magrit shoes.

Ovim look kraljica je pokazala kako traper u svakom slučaju itekako može biti elegantan izbor, ali i potvrdila rastuću popularnost crvene nijanse u jesenskim stajlizima. Posebno su popularne i vrlo atraktivne cipele i torbice u živahnoj nijansi crvene trešnje, unoseći razigranost i vibrantnost u vrlo često tamne jesenske stajlinge.