POVRATAK SA STILOm

Klasični komadi i najudobnije štikle: Kraljica Letizia servirala poslovni look bez greške

09.09.2024 u 16:39

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia vratila se svojoj svakodnevnoj rutini, ovog ponedjeljka u pakači Zarzuela ugostivši predstavnice španjolskih udruga. Očekivano, za radno jutro odabrala je elegantan, sofisticiran i udoban poslovni look

Nakon ljetnog odmora u Mallorci, španjolska kraljica vratila se obavljanju brojnih angažmana. Prošli tjedan boravila je u Parizu bodreći španjolsku delegaciju na Paraolimpijskim igrama, a novi radni tjedan u palači Zarzuela započela je sastankom s predstavnicama španjolskih udruga.

Povratak u ured sa stilom

Uvijek elegantno dotjerana, 51- godišnja Španjolka ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju. Njezin 'povratak u ured' uključivao je formalno izdanje stvoreno od klasičnih komada u bezvremenskoj, crno-bijeloj kombinaciji boja.

Bijelu boju, koja tradicionalno dominira ljetnim mjesecima, istaknula je bluzom peplum kroja, sa detaljem nabora koji se u njezinom kraljevskom ormaru nalazi nešto više od pet godina.

Spomenuta bluza stiže s potpisom Hugo Bossa, jednog od njezinih najomiljenijih brendova, a ovoga puta kombinirala ju je s modelom crnih hlača plisiranih nogavica.

Bez sumnje riječ je o još jednom od onih komada koji, u kombinaciji s elegantnom bluzom, garantira poslovni look bez greške.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Idealne sandale za prijelazno razdoblje

Anatomske tenisice bijele boje, za kakvim je posljednjih mjeseci nerijetko posezala uslijed ortopedskih problema, španjolska kraljica zamijenila je obućom sa stabilnom blok petom.

Crno-bijelu kombinaciju s kakvom je otvorila novi radni tjedan tako je zaokružila bijelim sandalama s tri remenčića na ristu - modelom s blok petom koji jednako dobro izgleda u poslovnim i večernjim izdanjima.

Modne dodatke svela je na minimum, stajling istaknuvši decentnim naušnicama i prstenom zlatne boje.