top izbor

Jedine kožne čizme koje su vam potrebne ove jeseni: Spašavaju svaki stajling i nose se godinama

20.09.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Jesen je sezona čizama, a posebno je na cijeni bezvremenski stil koji se nosi godinama, uz sve iz ormara. U potragu za savršenim parom itekako se isplati uložiti truda jer spašavaju svaku modnu kombinaciju

Kada razmišljamo o cipelama koje treba imati za hladnije mjesece koji su pred nama, kožne čizme, s jakom dobrim razlogom, model su koji prvi dolazi u fokus. Na dobar par čizama uvijek se možete osloniti kada želite podići cjelokupan izgled i baš svakoj kombinaciji dati uglađen, završni dodir.

Drugim riječima, najbolje kožne čizme višegodišnja su ljubav i zbog njih se isplati baciti u potragu. Kada ih jednom pronađete, svake godine ćete posezati za svojim omiljenim parovima, od ultra-cool stilova s ​​platformom do lakih gležnjača s malom petom - jer iako trendovi čizama dolaze i odlaze, kožne čizme uvijek će biti konstanta.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

A ako želite izbor ograničiti na jedan, univerzalan model, onda su visoke kožne čizme one s kojima je nemoguće pogriješiti.

Kako bi potraga za idealnim parom koji se nosi godinama bila uspješnija treba u obzir uzeti sve, od visine potpetice, oblika vrha i boje. Naime, potraga za cipelama koje se nose iz godine u godinu više je od pitanja pristaje li dobro.

Ako se spremate u potragu za čizmama koje ćete obožavati, jedinim kožnim čizmama koje vam trebaju ove jeseni, ali i brojnih idućih, u galeriji bacite oko na najbolje stilove na tržištu koje je izdvojio talijanski Elle. Sigurno ćete pronaći svoj savršen par, a možda i više njih.

  • +10
Hit čizme za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo