to se nosi

Najljepše jesenske haljine: Kupite ih sada i nosite čitavu sezonu - prvo uz sandale, a onda uz čizme

01.09.2024 u 16:48

Bionic
Reading

Lepršave haljine uskoro će zamijeniti jesenski komadi, a najbolje vrijeme za šoping je prije nego što lišće počne žutjeti. Unatoč tome što nas od prvog dana jeseni dijeli još nekoliko tjedana, pravo je vrijeme da u ormar ubacite haljine koje se nose sada i sve do kraja proljeća – savršene modele za prijelaznu sezonu, a i bar tri godišnja doba

Prijelazna sezona obilježena je mirisom bundeva i jesenskog lišća, a svakodnevni stajlinzi mogu biti jednako romantični. Naime jesenske haljine kupljene prije kraja ljeta sada već možete nositi uz sandale na petu i slamnatu torbu, dok još imate priliku za to.

Kada temperatura počne padati, zamijenite sandale kožnim čizmama, a preko ramena prebacite samteni sako ili pak kariranu košulju – ovisno o raspoloženju i prigodi.

A da su mogućnosti kombiniranja doista beskonačne, pokazale su i mini haljine s tajicama, kao što je viđeno na modnoj pisti brenda Miu Miu za jesen/zimu 2024. Uz to, moda ove sezone uvelike prihvaća povratak boemskog štiha zahvaljujući brendovima poput Chloé i Etra. Uz to, obratite posebnu pozornost na print paisley jer je ove jeseni najavljen kao veliki trend.

I dok ljetnu modu obilježavaju pokazivanje kože i prihvaćanje laganih tkanina, jesen donosi bogatu paletu čokoladnosmeđih i tamnocrvenih boja, kreativnu slojevitost kaputa te teksture koje su tople i djeluju poput pokrivača.

A ponuda jesenskih haljina itekako je šarolika - od silueta prikladnih za ured do elegantnih modela kao idealnih opcija za sljedeći val vjenčanja ili druge posebne prigode u sezoni koja samo što nije zakucala na vrata.

  • +14
Jesenske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo