igra na sigurno

Svi se dive novoj haljini Meghan Markle, a ona u ormaru ima već dva ista modela

16.08.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Meghan Markle oduševila je haljinom Johanne Ortiz koju odlikuje predivan print i zavodljivi prorezi, ali i paprena cijena. Međutim, nedugo nakon što je izazvala oduševljenje svojim najnovijim stajlingom otkriveno je kako Meghan, apsolutna kraljica luksuznih stajlinga tu haljina ima čak u tri boje

Preferirajući elegantne i elegantne siluete, Meghan Markle svakako se može pohvaliti dobrim stilom. Vojvotkinja od Sussexa, 43-godišnja Meghan Markle trenutno je na četverodnevnoj turneji u Kolumbiji sa svojim suprugom princom Harryjem, i niže sjajne stajlinge. A njezin posljednji otkrio je kako predivnu i laskavu haljinu, za koju je potrebno izdvojiti 2021 eura, posjeduje u čak tri različite boje.

Laskava haljina već je viđena

Naime, Meghan je u Kolumbiji premijerno predstavila novu haljinu u svom ormaru, tamnocrvenu Navajo Weaver Metallic Tweed maksi haljini Johanne Ortiz, koja ima kolumbijsko nasljeđe, kada se sastala s potpredsjednicom Franciom Márquez.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Efektna haljina nošena u Nigeriji

No, to nije bio prvi put da je Meghan oduševila u haljini kalifornijske dizajnerice. Naime, u svibnju je tijekom njezine i Harryjeve turneje po Nigeriji pokazala isti model haljine, ali u crno-krem dizajnu s uzrokom palminog lišća.

  • +2
Meghan Markle i princ Harry u Nigeriji Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zlatna verzija haljine

No, kraljevska ljepotica ipak je prvi put je viđena u ovoj haljini, ali u pripijenoj zlatnoj verziji bez naramenica kada je prošle godine primila nagradu Women of Vision na blještavoj gala svečanosti u New Yorku s princem Harryjem. Johanna Ortiz zlatna haljina bez naramenica imala je dezen detalje, a to je obilježilo prvi put da je Meghan nosila metalik nijansu u javnosti i činilo se da označava novu eru za Meghan, koja u SAD-u gradi svoj brend, a bračni par radi na svom imidžu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Tada je zlatnu haljinu uparila sa zlatnim štiklama s remenčićima od 1350 dolara s potpisom Toma Forda i odgovarajućom Carolina Herrera clutch torbom od 1100 dolara.

  • +4
Meghan Markle na dodjeli nagrada Ms. Foundation Women of Vision Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Učinkovita formula

Nema sumnje, Meghan uvijek uspije pronaći laskavu kombinaciju za svaku prigodu, a čini se da i ona voli zaigrati na sigurno, pa kada pronađe idealan model haljine, opskrbi se s nekoliko modela različitih boja. A pravi primjer njezine učinkovite tehnike je ovaj laskav model s prorezom na sredini za noge te prorezom ispod grudi koji elegantnom izgledu daje dozu zavodljivosti. haljinu koja se može pohvaliti prorezom uz bedro i elegantnim izrezom u sredini.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA