MODNO BRILJIRA

Meghan Markle ima savršen ljetni stajling: Pokazala kraljevsku eleganciju u chic kompletu

15.08.2024 u 21:05

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry započeli su svoju četverodnevnu turneju po Kolumbiji - u besprijekornom stilu. Vojvotkinja od Sussexa privukla je sve poglede elegantnom plavom kombinacijom pri dolasku u Bogotu

Meghan Markle zablistala je u jednom od boljih svojih stajlinga - tamnoplavom ljetnom odijelu dizajnerice Veronice Beard. Njezin outfit sastojao se od ravnih hlača užeg kroja vrijednih 498 eura i dužeg prsluka s halter izrezom i efektnim gumbima od kornjačevine (698 eura).

Od nakita je ovaj put nosila Pippa Small kianite naušnice, Lorraine Schwartz tenisku narukvicu i zlatnu Cartier Love narukvicu.

Stajling je upotpunila salonkama od brušene kože Manolo Blahnik i Ray-Ban naočalama te torbom brenda Loro Piana, talijanskom modnom kućom koja je oličenje 'tihog luksuza'. Meghan je odabrala model Loom koji košta 4200 eura.

Princ Harry se modno uskladio sa svojom suprugom, odabravši tamno odijelo i svijetloplavu košulju, čime je par stvorio dojam sofisticirane uigranosti.

Tko stoji iza brenda Veronica Beard

Brend Veronica Beard osnovale su 2010. godine šogorice Veronica Miele Beard i Veronica Swanson Beard. Uz zajedničku viziju, udružile su snage kako bi ponovno osmislio odjeće za žene u pokretu.

'Mi smo šogorice koje su udate za braću, ali to je bilo pravo prijateljstvo i ljubav prema moda koja nas je spojila. Nakon što smo napustili karijeru u financijama i modi kako bismo odgajali djecu (imamo osmero djece!), našli smo se na obiteljskim okupljanjima razgovarajući o našim novim omiljenim dizajnerima, komadima koje morate imati i stilskim trikovima. Obje smo brzo shvatili da na tržištu postoji praznina za odjeću u kojoj se može živjeti, pa smo krenuli to promijeniti', kažu dizajnerice.

Počele su razgovarati o tome što će činiti njihovu 'uniformu' i bilo je jednostavno: klasičan sako, šik top i cool par traperica. Kad su lansirali brend fokusirale su se na usavršavanje sakoa i odatle počeli stvarati komade koje obožavaju zaljubljenice u modu diljem svijeta.

'Peglanje imidža'

Odličan modni komplet samo je prvi u nizu pomno biranih stajlinga koje će Meghan pokazati u Kolumbiji, a ova turneja predstavlja još jedan korak u nastojanjima Harryja i Meghan da redefiniraju svoj javni imidž.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Par je u Kolumbiju stigao na poziv potpredsjednice Francije Marquez, koja je bila dirnuta Meghaninim životopisom prikazanim u Netflixovom dokumentarcu. Ovaj posjet dolazi nakon njihovog trodnevnog boravka u Nigeriji prije tri mjeseca, gdje je Meghan govorila o želji za povezivanjem sa svojim afričkim korijenima.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia