detalj koji čini razliku

Transformacija Meghan Markle: Promjenom frizure za neke je postala neprepoznatljiva

30.07.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Na okupljanju uspješnih poduzetnica u SAD-u, Meghan Markle osvanula je u chic prsluku i krojenim hlačama, ali i s novom frizurom

Meghan Markle protekli je vikend provela u druženju s poduzetnicama na summitu u Hamptonsu koji je okupio neke od najuspješnijih poslovnih žena današnjice.

Vojvotkinja od Sussexa tom se prigodom fotografirala s nekolicinom slavnih lica, a pozornost je privukla njena suptilna promjena frizure, za koju su neki tvrdili da je čini neprepoznatljivom.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Supruga princa Harryja inače nosi svoju smeđu kosu u raspuštenim valovima ili u opuštenoj punđi, no sada je kosu svezala u rep te ostavila nekoliko prednjih pramenovima koji su joj lijepo uokvirili lice.

'Je li to Meghan Markle?'

Ispod fotografije objavljene na profilu stručnjakinje za ljepotu Bobbi Brown pojavio se niz komentara u kojima su fanovi u dvojbi pitali.

'Je li to Meghan Markle u smeđem odijelu', 'I ja sam se pitao isto!', 'Izgleda poput nje?', pitali su se obožavatelji koje je ova promjena frizure očigledno zbunila.

ODLIČNA KOMBINACIJA

Chic look Meghan Markle: Ovu bezvremensku modnu formulu nemoguće je nadmašiti

Pogledaj galeriju

No, dvojbe je otklonila upravo Bobbi, inače vlasnica multimilijunskog brenda Jones Road Beauty, koja je pratiteljima odgovorila kako to uistinu jest Meghan.

Bivšu glumicu na kraju je odao i stajling, koji je posve bio u njenom stilu. Meghan je naime nosila chic prsluk i hlače od lana te ih obogatila raskošnim zlatnim nakitom i masivnim sunčanim naočalama.