SJELA PRED KAMERE

Tihi luksuz u režiji Meghan Markle: Elegantni komplet istaknula skupocjenim nakitom

02.08.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Vojvode od Sussexa ove nedjelje ponovno će se pojaviti na malim ekranima. U intervjuu za američki CBS prvenstveno govore o sigurnosti djece na internetu, a izdanje Meghan Markle već je secirano do posljednjeg detalja

Bivša američka glumica i supruga princa Harryja pokazala se velikom obožavateljicom kultnog nakita s potpisom brenda Cartier, baš kao i prepoznatljivog ručnog sata brenda čija je prethodna vlasnica bila nikad prežaljena princeza Diana.

Cartierovi zlatni dodaci podebljani dijamantima, koji krase ogrlicu Juste un Clou, dominirali su i najnovijim televizijskim izdanjem 42- godišnje Meghan Markle.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

U navedenom joj je nesumnjivo pomogao elegantan komplet u bež boji, djelo čuvenog američkog dizajnera Ralpha Laurena.

Vojvotkinja od Sussexa obožava hit estetiku

Stvoren od košulje predimenzioniranog kroja i odgovarajućih hlača dočarao je, još uvijek iznimno popularnu, estetiku tihog luksuza kakvoj je Meghan posebno naklonjena.

Pažljivo isfenirana, blago valovita frizura postala je njezin zaštitni znak, a s njom i laganim slojem make-upa zaokružila je svoj novi look za pojavljivanje pred kamerama.

Sudeći po objavljenom teaseru uoči nedjeljnog emitiranja na američkom TV kanalu CBS, novi intervju vojvoda od Sussexa ovoga puta potpuno je bezopasan za članove britanske kraljevske obitelji.