TVRDI STRUČNJAKINJA

Meghan Markle danas rijetko nosi luksuzne komade, a jasno je i zašto

01.08.2024 u 17:42

Bionic
Reading

Meghan Markle nosi odjeću manje poznatih brendova jer je njezina pojava 'previše kontroverzna' za one renomirane, tvrdi modna stručnjakinja

U posljedjih šest godina vojvotkinja od Sussexa (42) često je birala odjeću do poda u posljednjih šest godina - nedavno je nosila hlače po cijeni nešto višoj od 400 eura.

Na nedavnom poslovnom summitu u Hamptonsu tijekom vikenda, 42- godišnja Meghan Markle osvanula je u izdanje kojim je dominirao model hlača s potpisom St Agni, relativno nepoznatog brenda iz Australije.

Elegantne hlače uparila je s odgovarajućim prslukom istog brenda kako bi omiljenom ljetovalištu imućnih Amerikanaca predstavila svoj lifestyle brend American Riviera Orchard.

U jednom trenutku Meghan se fotografirala s poznatom vizažisticom Bobbi Brown i modnom dizajnericom Mishom Nonoo - a obožavatelji su primijetili da su vojvotkinjina stopala potpuno zaklonjena hlačama.

Modna stručnjakinja Giorgina Ramazzotti ustvrdila je da bi Meghan, iako je tijekom kraljevskih angažmana nosila Dior i Givenchy, moglo smatrati previše 'kontroverznom' da bi danas uživala u besplatnim komadima s potpisom renomiranih brendova.

'Kao slavna osoba i glumica prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji, Meghan se zasigurno naviknula na svijet u kojem se sve posuđuje za fotografije ili posuđuje iz garderobe, poput one namijenjenje njezinom liku u seriji 'Suits'.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Slavne osobe rijetko moraju posezati u lisnicu kako bi nabavile pojedine komade. Često daruju ili posuđuju za posebne događaje ili zvijezda s A-liste, u krajnjem slučaju, dobiva veliki popust za kupnju, a iako Meghan nije bila velika glumačka zvijezd prije susreta s princem Harryjem, ipak bi dobivala besplatne stvari – doduše od manjih brendova', naglašava Ramazzotti.

Dior demantirao suradnju s Meghan Markle

Kako su primijetili i brojni drugi prije nje, vojvotkinja danas rijetko nosi komade s potpisom luksuznih brendova.

'Veliki brendovi jako paze na svoj imidž pa samim time odobravaju posudbe komada za zvijezde koje ga neće ugroziti', ističe modna stručnjakinja vjerujući da Meghan danas nije ta osoba.

U lipnju prošle godine francuska modna kuća Dior demantirala je da je potpisala unosan ugovor s vojvotkinjom, za koju se pričalo da će postati zaštitno lice brenda.

  • +6
Dior jesen/zima 2024. Izvor: Profimedia / Autor: Zeppelin / Avalon / Profimedia