ima stila

Meghan Markle ovom haljinom nadmašila je samu sebe: Od kroja do uzorka - sve je za čistu peticu

16.08.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Meghan Markle nastavlja niz elegantnih i besprijekorno chic stajlinga, a sada se u fokusu našla haljina savršenog uzorka, laskavog kroja i zavodljivih izreza

Meghan Markle uživala je u poslijepodnevu ispunjenom plesom i umjetnosti u Bogoti, u Kolumbiji, a tom prigodom odjenula je savršenu haljinu. Naime, vojvotkinja je svoju zavidnu garderobu osvježila šarenim komadom i to ružičastom haljinom s potpisom Johanne Ortiz s uzorkom i koketnim naglascima.

Haljina savršenog uzorka i laskavog kroja

Meghan Markle je izgledala zapanjujuće dok je ulazila u Nacionalni centar za umjetnost, ruku pod ruku sa svojim suprugom, princem Harryjem. Mnogi nisu mogli odvojiti pogled od nje kada se pojavila u rumeno-ružičastoj haljini midaksi kroja s crvenim i zlatnim geometrijskim motivima, malim izrezom ispod grudi, visokim središnjim prorezom za noge te korzet dekolteom sa širim naramenicama.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Skupocjeni nakit

Besprijekorno elegantan stajling upotpunila je smeđim Jimmy Choo sandalama s tankim remenčićima i kitten potpeticom, vječno chic dodatkom, a našla se tu i zlatna Cartier ogrlica, Caetier love narukvica, Lanvin cvjetne naušnice te Cartierov zlatni sat.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kestenjaste pramenove oblikovala je u meke kovrče s razdjeljkom na sredini, a izgled je zaokružio make-up s ružičastim rumenilom, tamnom olovkom za oči i ljubičasto-ružičastim usnama.

Kraljevski par uživao je u kazališnoj predstavi te glazbenoj i plesnoj predstavi, a također su se u jednom trenutku pridružili u plesu.

'Peglanje imidža'

Meghan Markle i princ Harry, koje je prilikom slijetanja u južnoameričku zemlju dočekao potpredsjednik Francia Márquez, a Meghan je blistala u chic tamnoplavom kompletu, u Kolumbiji će provesti još četiri dana sudjelujući u aktivnostima usklađenim s njihovom neprofitnom organizacijom, Zakladom Archewell, posjećujući škole, održavajući obuku Invictus Games i uranjajući u kolumbijsku kulturu.

Odličan modni komplet samo je prvi u nizu pomno biranih stajlinga koje će Meghan pokazati u Kolumbiji, a ova turneja predstavlja još jedan korak u nastojanjima Harryja i Meghan da redefiniraju svoj javni imidž.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia