ovako to IZGLEDA

Maja Šuput ovom je fotografijom sve iznenadila: 'Ajde da i ja jednom objavim...'

19.07.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica uzela je predah od gaža pa sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom uživa na Jadranu. Nema dana kad Maja Šuput nešto ne objavi na Instagramu i pokaže kako joj izgledaju trenuci opuštanja

Maja Šuput nerijetko svoje fotografije prije objavljivanja na društvenim mrežama provuče kroz nekakav filter kako bi zakamuflirala male 'nesavršenosti'. Ranije je priznala da joj je hobi 'uređivati fotografije' te se ne opterećuje time tko što piše, jer smatra da ljudi 'imaju pravo pisati što žele, a ona će to prihvatiti ili ne'.

Nije tajna da slavnu pjevačicu u programima za uređivanje zna popeglati i njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić. Maja je svojedobno objasnila 'da svoje loše izdanje neće staviti na Instagram'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Zašto bih to radila i zašto bi dijete imalo takvu sliku na Googleu. To su slike koje imamo privatno doma i, vjerujte, imamo ih svakakvih - gdje izgledamo i kao zombiji i kao beskućnici, ali to ne stavljaš na Instagram jer nema potrebe. Ne znam što je tu čudno, to je valjda čudno samo onima koji nisu razmislili dva puta', rekla je Maja za Večernji list.

U jednoj od svojih najnovijih objava pokazala je jednu 'neobrađenu'.

Komplimenti pljušte

'Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku', piše Maja koja je zaradila razne, najčešće pohvalne komentare, a na fotografiji pozira dok sjedi na plaži sa zabačenom glavom, mokrom kosom i sunčanim naočalama. 'Vau Maja kao iz bajke', 'Goriṣ̌ Majo', pišu joj i ostavljaju emotikone vatre i srca.

odvažno izdanje

Maja Šuput u odvažnoj haljini užarila atmosferu u Sisku

Pogledaj galeriju