javila se s novog putovanja

Maja Šuput zapalila društvene mreže najizazovnijim izdanjem dosad

25.06.2024 u 14:52

Bionic
Reading

Pjevačica, televizijska voditeljica i uspješna poduzetnica često je u središtu pozornosti, bilo zbog svojih svakodnevnih avantura, obiteljskih trenutaka ili, kao u ovom slučaju, zbog svojih modnih odabira

Jučer je pokazala kako je Toni Cetinski čuvao njezinog dječaka Blooma 'dok je ona išla ubit oko nakon svirke', a danas je Maja Šuput izazvala veliku pažnju javnosti svojim modnim izborom.

Svestrana plavuša odradila je još jedan radni vikend i javila se iz Slavonije, točnije Čepina. Nadmašila je samu sebe pozirajući u izazovnoj kreaciji - haljini maksi duljine čiji je gornji dio krojen poput bikinija. Preko ramena je nabacila YSL kožnu torbicu. Fanovi su mahom pohvalili njezin izgled i poželjeli dobrodošlicu u te krajeve, a bilo je i onih koji smatraju da je 'prerazgoličena'.

Maja je ranije izjavila da ne čita komentare. Rekla je da je svjesna da su joj neki stajlinzi bolji od drugih, ali se ne opterećuje lošim kritikam. Izvan svjetla reflektora posve je drugačija - odjevena je u trenirku i tenisice, nema raskošnu šminku ni frizuru budući da od početka svoje karijere odvaja scensku i poslovnu garderobu od privatne.

uvijek plijeni pažnju

Poput Marilyn Monroe: Maja Šuput privlačila poglede u bijeloj koktel-haljini, a nije se odvajala od supruga Nenada

Pogledaj galeriju