KATE WINSLET

Lijepa Oskarovka slavi rođendan, a ovako se mijenjala kroz godine

05.10.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Kate Winslet koja se proslavila ulogom Rose De Witt Bukater kad je imala 22 godine, rođena je 5. listopada 1975. godine

Dobitnica je nekoliko nagrada za svoj glumački rad, uključujući Oscara, Grammyja, dvije nagrade Emmy, pet BAFTA nagrada i pet Zlatnih globusa.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Slavna glumica iza koje je impresivna karijera 2012. dobila je Orden Britanskog Carstva.

Iza nje su tri braka i dvoje djece.

  • +7
Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Atraktivna Britanka je oduvijek vjerna dugoj plavoj kosi, premda je zbog uloga imala izlete i u druge nijanse, a nikad se nije opterećivala holivudskom opsjednošću ljepotom i mladolikim izgledom.

U jednom je ranijem intervjuu istaknula kako ne vjeruje da bi se riječ 'hrabra' trebala primjenjivati ​​na žene u showbusinessu koje se osjećaju ugodno u vlastitoj koži ili ne žele nositi šminku u javnosti.

Iako je upravo navršila 49 godina, glumica neobične ljepote nije se puno promijenila od vremena kad je tek započinjala karijeru, a starenje je nimalo ne zabrinjava.

Zvijezda filma 'Lee' u kojem glumi proslavljenu fotografkinju iz Drugog svjetskog rata Elizabeth 'Lee' Miller, nedavno je za BBC izjavila da bi sve žene trebale slaviti 'to što imaju 'pravi' oblik' nakon što joj je na nedavnom filmskom setu rečeno da sjedne uspravnije u sceni u bikiniju kako bi 'sakrila valove na trbuhu'.

'Lee nije dizala utege niti se bavila pilatesom. Jela je sir, kruh i pila vino, a nije se previše trudila oko toga. Tako da bi, naravno, njezino tijelo bilo mekano', rekla je tad Winslet. Rekla je da bi žene trebale slaviti 'to što su u 'pravom' obliku, što su mekane i možda imaju nekoliko dodatnih smotuljaka'. 'Naviknuti smo na suprotno. Naš je instinkt kritizirati kad to vidimo', dodala je.

Winslet je također rekla da je to važna tema o kojoj treba razgovarati. 'Život je prekratak', dodala je. 'Ne želim se osvrtati i pitati se 'zašto sam se brinuo oko te stvari' i pogodite što - više se ne brinem.'