'život s doktorom'

Lijepa trudnica Nataša Janjić Medančić otkrila kako izgleda njena 'subotnja kavica u jeku epidemije'

29.02.2020 u 18:27

Bionic
Reading

Nataša Janjić podijelila je na Instagramu djelić svoje svakodnevice i otkrila bez čega više ne izlazi na kavu.

Glumica Nataša Janjić Medančić, ponovo je trudna, pa je podijelila s pratiteljima kako izgleda njen 'život s doktorom', naime otkrila je da zbog supruga Nenada više ni na kavu ne odlazi bez boce medicinskog alkohola koji joj služi za dezinfekciju.

'Subotnja kavica u jeku epidemije', napisala je Janjić uz fotografiju na kojoj ispija kavu, ali na stolu se nalazi i boca 70 postotnog alkohola. Ljubav u doba kolere, duhoviti je hashtag lijepe glumice, kojim aludira na roman slavnog Gabriela Garcie Marqueza, ali i činjenicu da joj je suprug očito sugerirao da ne izlazi bez jakog sredstva za dezinfekciju.

Glumičina fotografija je nasmijala njezine prijatelje među kojima je i njena kolegica Ana Maras Harmander koja je komentirala: 'Na špici se nosi Sanytol'.

Inače, Nataša Janjić je nedavno preko Instagrama podijelila s javnosti informaciju kako ona i suprug Nenad Medančić očekuju drugo dijete. 'Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala. U kolovozu nam stiže djevojčica!!! Valentinovo u našoj kući može početi', napisala je tada.

Prije svega nekoliko dana Nataša, Nenad i njihov sinčić Toni proslavili su mališanov prvi rođendan.