vidi se da uživa

Lijepa Turkinja javila se fanovima s putovanja, oduševila fotografijama iz Vječnog grada

09.07.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Meryem Uzerli proslavila se kao fatalna Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni' koja je postala hit u mnogim zemljama. Na nekoliko godina se povukla iz svijeta glume, ali se ponovno vratila ove godine. Dobila je glavnu ulogu u seriji 'Ru', a utjelovila je ženu koja je vrlo nesretna u svom braku te se zaljubi u mlađeg muškarca

Meryem Uzerli je s obožavateljima dijelila fotografije i videa sa svog novog projekta, Mnogi su je kritizirali zbog fizičkog izgleda, tvrdeći da se unakazila estetskim zahvatima, a smeta im i to što Turkinja izgleda puno starije od 'mlađeg muškarca' u kojeg se zaljubljuje u seriji..

Odmak od obaveza potražila je u Italiji.Već nekoliko dana se javlja iz Rima odakle pokazuje koliko joj godi boravak ondje a i svoje brojne stajlinge. Sve što objavi, dočekano je s veseljem njezinih obožavatelja diljem svijeta.

Prisjetimo se, od snimanja 'Sulejmana Veličanstvenog' prošlo je 13 godina, a Meryem se ondje nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. Prebrodila je depresiju zbog zaruka s Brokerom Canom Atesom i njegovog pritiska da mora pobaciti, a danas živi u Berlinu sama sa svoje dvije kćeri Larom i Lily Koi.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević