NIJE POTRAJALO

Ljubavi je došao kraj: Nina Badrić ponovo sama

30.10.2018 u 13:27

Bionic
Reading

Krajem ljeta izgledalo je kao da su u ljubavnom životu Nine Badrić nastupile izvjesne promjene, a sada je pjevačica potvrdila da više ne nosi prsten te da je njezinoj ljubavi sa biznismenom rodom iz Livna - došao kraj. Nina Badrić s Tinom Bralom bila je u vezi posljednjih godinu dana

Nina Badrić skinula je prsten od bijelog zlata s povećim dijamantom, što joj ga je poduzetnik Tino Bralo darovao na romantičnom putovanju na Maldive početkom prosinca 2017., donosi Gloria.

Da se nešto novo događa u njezinom životu, pjevačica je dala naslutiti prije nekoliko dana kad je na svom Instagram profilu podjelila znakovitu poruku: 'Ne gubi svoje vrijeme. Ako te vole, ne moli za ljubav. Ako ti ne vjeruju nemoj se pravdati. I ako sami odu, nemoj ih vraćati'. Obožavatelji su joj tada ostavili brojne poruke podrške.

View this post on Instagram

☝🏻💙

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Za vezu Nine Badrić s 51-godišnjim poduzetnikom, doznalo se u lipnju ove godine. Upoznali su se, navodno, preko zajedničkih prijatelja. Nakon toga u više navrata zajedno su viđeni po zagrebačkim restoranima. Nina svoju intimu nije htjela komentirati, ali nije skrivala da je sretna i zaljubljena.

  • +24
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Cropix