SLAVNI GLUMAC

Loše raspoložen Brad Pitt nakon glasina o novoj ljubavi pojavio se u javnosti

25.01.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci glumac Brad Pitt nije se previše pojavljivao u javnosti, a istovremeno je vodio pravnu bitku s bivšom suprugom Angelinom Jolie oko skrbništva nad zajedničkom djecom. Vidno neraspoložen sada je prošetao Los Angelesom

Nakon glasina da ponovno ljubi i to kolegicu Charlize Theron, Brad Pitt nije se oglašavao u medijima. Pustio je da vrijeme odradi svoje, što se na koncu i dogodilo. Ispostavilo se da je njihova ljubav puko nagađanje te da su zajedničke intimne scene samo dio scenografije za novu reklamnu kampanju.

Javnost ga isto tako nije dugo imala prilike vidjeti, pa su se mnogi ugodno iznenadili kada su ga ugledali na ulicama Los Angelesa u opuštenoj šetnji.

  • +2
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oduševljeni fanovi brzo su izvadili svoje fotoaparate i poželjeli se fotografirati s omiljenim glumcem, no Pitt nije dijelio isto oduševljenje. U jednom je trenutku jednoga od fanova čak i rukom odgurnuo od sebe ne bi li što prije otišao s lica mjesta.

Inače, 55-godišnji glumac posljednje dvije godine prolazi kroz najteži životni period. Nakon razvoda od supruge Angeline Jolie, uslijedila je dugotrajna i iscrpna bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Brad Pitt zadnje slike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia