ZNAJU UŽIVATI

Mađarska idila: Velika proslava Lejle Filipović

10.10.2018 u 22:07

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske proslavila je svoj rođendan u glavnom gradu Mađarske gdje uživa u društvu najmilijih, suprugom Tarikom Filipovićem i sinovima. Kako se Lejla Filipović nerijetko na društvenim mrežama pohvali svojim idiličnim obiteljskim fotografijama, tako je i sada pokazala dijelić sretnih trenutaka iz Budimpešte

Obitelj Filipović je cijeli vikend uživala u Budimpešti gdje su proslavili Lejlin 42. rođendan. Bivša misica i poduzetnica voli pokazivati što joj suprug Tarik poklanja kao i slatka iznenađenja koja joj priređuje, a ovaj put je sa svojim pratiteljima podijelila fotografije sa slavlja u Mađarskoj. Jedan od najstabilnijih bračnih parova na javnoj sceni često provodi vrijeme zajedno, a najviše guštaju u zajedničkim večerama u restoranima.

Lejlina tri najdraža muškarca iznenadila su je zaplesavši ples 'floss' inspiriran pokretom iz avanturističke igrice Fortnite. Tarik Filipović je s 15-godišnjim Dinom i 11-godišnjim Armanom svoje plesne pokrete pokazao pred prolaznicima. Svoje obožavatelje je nasmijao do suza. 'Morao sam još jednom podijeliti rođendanski floss. Tri muškarca Lejle Filipović', napisao je voditelj u opisu simpatične video snimke na Instagramu.

  • +6
Lejla filipović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell