malo sličnosti s originalom

Marco Graber i Pipsi udružili snage u remixu singla 'SSND'

05.06.2024 u 11:19

Bionic
Reading

Producent i DJ Marco Grabber ponovo je udružio kreativne snage s grupom PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS i isporučio remix za njihov posljednji singl ‘SNND’

Kao i u slučaju njihove prošle suradnje, na remiksu pjesme ‘Pariz’, Grabber je pjesmu potpuno rekonstruirao tako da ima malo sličnosti s originalom.

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS - SSND (Marco Grabber Remix) / VISUALIZER Izvor: Društvene mreže

‘‘SSND’ je song o jedinki, sisavcu koji ne fita u svoj okoliš, šutnut poput stare kartonske kutije jer je zanemario i nije na vrijeme razvio vrlinu društveno poželjnih ovisnosti. Naravno, takav pojedinac je sumnjiv, strano tijelo i zaslužuje svaku osudu i prijezir’ – tim riječima je singl opisao Dubravko Ivaniš, frontman Pipsa i autor pjesme.

‘SSND’ je ukupno treći singl skinut s ‘Vesne’, jednog od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma. Pipsi će pjesme s tog izdanja, kao i sve najveće hitove iz prebogate karijere odvesti ovog ljeta na brojne pozornice diljem regije.

PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS - SSND (official video) Izvor: Društvene mreže

U lipnju će bend nastupiti na Pagu, u Samoboru, Čakovcu i Mariboru. Zagrebačko Brundanje je na rasporedu 6. srpnja, a slijede ga do kraja mjeseca koncerti u Rijeci, Gospiću, Sinju, Ražancu i koprivničkom Rock Live festivalu. U kolovozu Pipsi će se uputiti prema Šibeniku 10. (gdje nastupaju s grupom Letu štuke) te Puli 15. (zajedno sa Štukama i Jonathanom). Sarajevski Beer Fest ugostit će bend 7. rujna.