oliver haarmann

Markantan i uspješan: Tko je novi dečko Reese Witherspoon?

06.09.2024 u 17:16

Bionic
Reading

Simpatična glumica Reese Witherspoon ima novog partnera, a šuškanja koja su u zraku već mjesecima pokazala su se točnima! Riječ je o visokoobrazovanom muškarcu, a holivudska zvijezda je navodno totalno zaljubljena

Holivudska je glumica od prošle godine rastavljena, a čini se da se ispred njezinog statusa 'rastavljena' sada može dodati i 'sretno rastavljena'! Reese Witherspoon posljednjih se tjedana može vidjeti u društvu visokog i markantnog muškarca, a nije dugo trebalo da se sazna da je njegovo ime Oliver Haarman.

Glumica u njegovom društvu ne skida osmijeh s lica, a o sreći popularne plavuše svjedoče i njezini bliski prijatelji koji su otkrili: 'Još uvijek vlada velika tajnovitost oko njezinog novog udvarača, ali Reese se zabavlja. Ona je potpuno zaljubljena u njega i optimistična je u vezi s tim kamo bi to moglo krenuti.'

Iako su njezini interesi većinom vezani za umjetnost, posebice knjige i filmove, glumica je ovaj put pronašla sreću s nekim tko je potpuno izvan njezine 'branše'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Tko je Oliver Haarmann?

57-godišnji Njemac diplomirao je povijest i međunarodne odnose na Sveučilištu Brown 1990, a diplomski je završio 1996. na Harvard Business School.

Jedan je od osnivača tvrtke Searchlight Capital Partners, privatne kompanije koja se bavi investiranjem na području Europe i Sjeverne Amerike.

Tijekom svoje karijere bio je i stariji partner globalne investicijske tvrtke KKR & Co, a nosi i počasnu titulu predsjednika IntoUniversityja, vodeće dobrotvorne organizacije koja pomaže mladima u nepovoljnom položaju stječu visoko obrazovanje u Ujedinjenom Kraljevstvu. Također, on je član Upravnog odbora Sveučilišta Brown.

U slobodno se vrijeme bavi raznim filantropskim aktivnostima usmjerenim na obrazovanje i suvremenu umjetnost.

Reese Witherspoon i Oliver Haarmann Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia