NA DRUGOM KRAJU SVIJETA

Medeni mjesec iz bajke Pippe Middleton

31.05.2017 u 12:55

Bionic
Reading

Prije desetak dana oduševili su svijet svojim glamuroznim vjenčanjem koje je okupilo brojne zvijezde i plemiće, a onda su se Pippa Middleton i James Matthews zaputili u maleni tropski raj usred Pacifika te su započeli svoj medeni mjesec iz snova, o kojem neki mogu samo maštati

Pippa Middleton, mlađa sestra princeze Kate Middleton, posljednjih mjeseci itekako plijeni pažnju medija, a najviše zbog svoje svadbe s Jamesom Matthewsom održane 20. svibnja u njezinu rodnom gradu Englefieldu, koji je toga dana bio najtraženija destinacija novinara i fotoreportera.

Nakon glamurozne ceremonije mladenci su otputovali na bajkovit medeni mjesec kako bi predahnuli od opsežnih priprema za vjenčanje za koje je čuo cijeli svijet.

Uživanje u tropima

Novopečeni mladenci prvo su uočeni na aerodromu u Los Angelesu, odakle su odletjeli na miljama udaljen  otočić usred Tihog oceana – Tetiaroa.

To je naime skriveni raj na zemlji koji je jednom posjedovao slavni glumac Marlon Brando, a sada je dio resorta poznatog po ekstremnom luksuzu koji obični smrtnici ne mogu ni zamisliti.

Otok je poznat i po tome što je nekoć bio ljetnikovac za poglavice i kraljeve Tahita, a noćenje u luksuznom resortu košta nevjerojatnih 3000 funti.

Uživali su tako mladenci u koktelima, masažama, beskonačnim pješčanim plažama te bogatoj prirodi.

Mladenci su ipak promijenili rutu

Iako se smatralo kako će se kad napune baterije na suncu i moru vratiti u rodne krajeve, točnije očekivalo ih se u škotskim planinama, gdje Jamesova obitelj ima veliki posjed, par je zavarao cijeli svijet i uputio se u Australiju. Tamošnji fotoreporteri uočili su ih u luci u Sydneyju i u rekordnom vremenu te su fotografije obišle svijet.

  • +8
Pippa Middleton, Australija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je snimljen kako čeka prijevoz, a svojom su pojavom šokirali i iznenadili tamošnje zaposlenike koji su otkrili da je rezervacija za vožnju bila napravljena na drugo ime pa ih nitko nije očekivao. Osim toga, australskim su medijima rekli kako je par izgledao vrlo sretno, zadovoljno, te da su bili izrazito pristojni.

Taksijem su se uputili prema hidroavionu koji ih je preveo u sjeverni dio grada, do Cottage Point Inna, vrhunskog restorana na rijeci Hawkesbury.

Pippa je za tu priliku odjenula prugastu haljinu brenda Kate Spade i trenutno vrlo moderne špagerice, dok je njezin suprug izabrao ležerno izdanje, traperice, košulju i plavi pulover.

Pippa & James were spotted boarding a water taxi on Sydney Harbor! #pippamiddleton #jamesmatthews

Objavu dijeli Pippa Middleton-Matthews (@pippamidleton)

Puna tri sata uživali su u ukusnim i skupocjenim delicijama i to navodno u društvu još jednog para, a onda ih je pilot vratio u luku, odakle su privatnim vozačem otišli u hotel. 

Par je odsjeo u jednom od poznatijih svjetskih hotelskih brendova, Park Hyattu, odakle im se pruža najbolji pogled na luku, Operu i most, sve tri najveće znamenitosti Sydneyja.

Iako to još nije potvrđeno, vjeruje se da odsjedaju u najvećem apartmanu koji pruža spomenuti hotel, a on je obično rezerviran za najvažnije goste.

Osim toga, mladenci uživaju u tjelovježbi koja ih izuzetno ispunjava. Tako jedan od očevidaca tvrdi kako ih je jedno jutro ugledao kako trče u luci s osobnim trenerom.

Iako Sydney ni u jednom trenutku nije spominjan kao odredište za medeni mjesec, stanovnici i obožavatelji oduševljeni su njihovom pojavom.

Njihov plan da posjete obiteljsko imanje u Škotskoj još uvijek stoji, pa ih se nakon uživanja na najudaljenijem kontinentu ipak očekuje tamo.