odmor JOJ godi

Sandra Elkasević pokazala trbušnjake pa uskočila u nikad kraću minicu dok uživa na medenom mjesecu

15.10.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Jedna od najboljih bacačica diska u povijesti atletike Sandra Elkasević, djevojački Perković već danima hvata boju na suncu i lješkari na pješčanim plažama Bora Bore uz svog supruga i trenera Edisa Elkasevića

Brojne sportske obaveze Sandre Elkasević odgodile su njezino bračno putovanje, ali sada ona i njezin suprug Edis sve nadoknađuju.

Sportašica se javila fotografijom na kojoj pozira u zagrljaju svog životnog suputnika, a usput je pokazala i isklesani trbuh. Otkrila je i zbog čega je posebno sretna.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Ponosni vlasnici crnog bisera. Ovaj dragulj Tihog oceana stvara se u Crnousnoj bisernici (Pinctada Margaritifera), koja nastanjuje lagune Francuske Polinezije. Njihova rijetkost je ono što ih čini toliko vrijednima', objasnila je Sandra.

Zavidna linija

Osim toga, objavila je i prizor iz večernjeg izlaska zbog kojeg je uskočila u nikad kraću haljinicu pa su joj duge noge u prvom planu. Svoje tijelo i um prije 7 godina dovela je u najbolju formu u životu, pa od tada sve više pažnje pridaje lijepim i skladnim modnim kombinacijama koje naglašavaju njenu vitku figuru.

Uz naporne treninge, Sandra je i u prehranu uvela svojevrsne promjene i počela živjeti što je moguće zdravije. Samoj sebi je, objasnila je, zabranila pojedine namirnice, ali je počela paziti koliko, kada i kako jede.

'Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto', izjavila je tada za tportal.

POLJUBAC ZA PAMĆENJE

Sandra Elkasević otkrila kome je posvetila brončanu olimpijsku medalju

Pogledaj galeriju